עבור לתוכן

מאוורר המעבד הפסיק להסתובב.

Featured Replies

פורסם

שלום. יש לי E6750 עם קירור סטוק. ביום חמישי הדלקתי אותו והוא עשה רעש חזק, פתחתי אותו כדי לראות מה קורה וראיתי שהמאוורר של המעבד לא מסתובב (נראה כאילו אפשר לשמוע את המנוע שלו מסתובב אבל אני לא בטוח).

המחשב בכל זאת עובד אבל לא השארתי אותו דלוק אתם מבינים למה.

הכל מחובר כמו שצריך. מפרט מלא בצד. תודה לעוזרים!

עריכה: שכחתי לציין שכשאני מדליק את המחשב המאוורר זז ממש קצת (בערך ס"מ) ונשאר ככה עד שאני מכבה את המחשב, כשאני מכבה הוא חוזר למצב הקודם.

למה כל הבעיות המוזרות תמיד אצלי? :s07:

פורסם

אסור שמעבד ישאר בלי קירור

בדוק את הקירור במחשב אחר .. גם לא עובד

תקנה חדש ..

פורסם
  • מחבר

אני מבין שאסור שהמעבד ישאר בלי קירור ובגלל זה גם לא השארתי את המחשב דלוק בלי קירור.

זה קצת בעיה בשבילי לבדוק את הקירור על המחשב השני כי אני רוצה כמה שפחות להתעסק עם פירוקים והרכבות.

אני מבין שקשה לאבחן את הבעיה בלי לבדוק את הקירור הזה על מחשב אחר או קירור אחר על המחשב אבל אולי מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לעזור לי.

אגב אחריות יש אבל אני רוצה להשאיר אותה לסוף כי אני לא רוצה שיחליפו לי עכשיו חלקים לחלקים מתוקנים ואז כל שבוע ידפק חלק אחר כמו שקרה עם המחשב הקודם.

פורסם

רק בכדי להיות בטוח...

ניקית אבק? המאוררים תמיד נתקעים מאבק ולכלוך.... צריך לנקות עם לחץ אוויר, ואם זה לא עובד לפרק את המאורר ולשמן אותו כמו המדריך באתר...

פורסם
  • מחבר

כמעט ואין אבק על ההיטסינק. ולא נראה לי שזה עניין ששימון יפתור בגלל שזה קרה פתאום והמחשב יחסית חדש.

פורסם

אז הכי פשוט ובטוח זה לממש אחריות...

באמת לא כדאי לפרק שום דבר...סגור את המחשב ולך לחנות ותסביר את הבעיה....

יכול להיות שאפילו לא כדאי להגיד שפתחת את המחשב ונגעת בכלום....

פורסם
  • מחבר

אתה צודק. תודה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים