עבור לתוכן

הגדרת אינטרנט במחשב נייד

Featured Replies

פורסם

אני צריך עזרה בהתחברות לאינטרנט דרך מחשב נייד (ווינדוס ויסטה).

יש לי אינטרנט משותף בבית (מחשב אחד שרת ומחשב אחד לקוח), חבילת ההתקשרות היא ADSL.

אמרו לי שאני יכול להתחבר דרך המשתמש והסיסמא שאני משתמש בה בבית, אבל אני לא מצליח להתחבר.

מישהו יכול בבקשה לעזור לי? או להביא לי מדריך?

תודה גדולה לעוזרים

פורסם

אם יש לך יציאה פנוייה של ETHERNET בשני המחשבים - רק תביא כבל שנקרא CROSSOVER תחבר שי מחשבים ביחד ותעשה שרת לאינטרנט במחשב השרת וזה יעבוד.

אם אין לך יציאת ETHERNET פנוייה במחשב אתה תצטרך או להחליף את המודם למודם USB או לכנות ראוטר.

פורסם

לא הייתי ממליץ על מודם USB כבר עדיף ראוטר או האב במידה ויש מודם רשת.

פורסם

לא הייתי ממליץ על מודם USB כבר עדיף ראוטר או האב במידה ויש מודם רשת.

מה בדיוק הבעיה של מודם בחיבור USB לעומת חיבור בכבל רשת?

פורסם

יותר מדי תלות ברמה של תוכנה בעיקר.

כל השאר לא רלוונטי למשתש הממוצא.

פורסם
  • מחבר

אם יש לך יציאה פנוייה של ETHERNET בשני המחשבים - רק תביא כבל שנקרא CROSSOVER תחבר שי מחשבים ביחד ותעשה שרת לאינטרנט במחשב השרת וזה יעבוד.

אם אין לך יציאת ETHERNET פנוייה במחשב אתה תצטרך או להחליף את המודם למודם USB או לכנות ראוטר.

זה מה שעשיתי במחשבים שלי בבית,אבל זה מחשב נייד ואני לא אחבר אותו עם כבל למחשב בבית.

אם טעיתי במה שאמרתי אז זה בגלל שאני לא מבין גדול בעניין הזה.

אם תוכלו להסביר לי אז תודה

פורסם

זה מה שעשיתי במחשבים שלי בבית,אבל זה מחשב נייד ואני לא אחבר אותו עם כבל למחשב בבית.

אם טעיתי במה שאמרתי אז זה בגלל שאני לא מבין גדול בעניין הזה.

אם תוכלו להסביר לי אז תודה

אם אתה רוצה לחבר אותו באמצעות WIRELESS אז אתה צריך משהוא לשדר לך את הנתונים למחשה (זה עובד כמו הסלולרי שלך - יש אנטנות המשדרות ויש את הסלולרי שלך (מחשב נייד))

אז אתה צריך ROUTER שישדר לך את הנתונים.

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה לחבר אותו באמצעות WIRELESS אז אתה צריך משהוא לשדר לך את הנתונים למחשה (זה עובד כמו הסלולרי שלך - יש אנטנות המשדרות ויש את הסלולרי שלך (מחשב נייד))

אז אתה צריך ROUTER שישדר לך את הנתונים.

איזה סוג של ראוטר אני צריך?

ומה אני עושה אחרי שיש לי ראוטר?

פורסם

איזה סוג של ראוטר אני צריך?

ומה אני עושה אחרי שיש לי ראוטר?

אם אתה רוצה משהוא בסיסי לך על הראוטר של בזק - משהוא זול תקנה EDIMAX או מה שיש לי :

LINKSYS WRT54GL

מה שאתה רוצה - לכלם יש אנטנה לשידור אלחוטי והם עובדים.

אחרי שתבחר ותקנה ננסה לעזור לך או תשתמש בשירות של בזק שיבואו ויתקינו אצלך.

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה משהוא בסיסי לך על הראוטר של בזק - משהוא זול תקנה EDIMAX או מה שיש לי :

LINKSYS WRT54GL

מה שאתה רוצה - לכלם יש אנטנה לשידור אלחוטי והם עובדים.

אחרי שתבחר ותקנה ננסה לעזור לך או תשתמש בשירות של בזק שיבואו ויתקינו אצלך.

אני צריך לשלם על עוד משהו חוץ מהראוטר? כאילו אני צריך לשלם לבזק תשלום חודשי על זה שאני משתמש בראוטר (לא מתכוון לזה שיש לי אינטרנט)?

תודה רבה עזרת לי באמת המון

פורסם

אני צריך לשלם על עוד משהו חוץ מהראוטר? כאילו אני צריך לשלם לבזק תשלום חודשי על זה שאני משתמש בראוטר (לא מתכוון לזה שיש לי אינטרנט)?

תודה רבה עזרת לי באמת המון

אני לא יודע ב-100% על מה בזק מבקשת תשלום אבל אם אני לא טועה הם יתנו לך ראוטר אם יש לך 2.5 מס"ש או יותר בחינםץ אבל אני לא יודע אם בהתחייבות או לא.

אתה חייב להתקשר לבזק ולברר, אבל ראוטר כראטרו הינו חומרה רגילה ואין תשלום חודשי עליו - זה לא אינטרנת או תשתית.

אין בעד מה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים