עבור לתוכן

האם כדי לעשות OC למעבד??? הטמפ' לא עוברת את ה-50 מעלות במאמץ.. (E6300-1.86Ghz)..

Featured Replies

פורסם

שלום,

עשיתי בדיקה ב-3DMARK06 וקיבלתי רק 8250... (עם corsair450W,88GT 512MB,3GB RAM וכו'..) ראיתי שהמעבד עושה לי צוואר בקבוק.. כל התוצאות שקיבלתי היו מעל 3600 ורק המעבד 1700...(יש לי לוח אם Abit IB9.. [ביוס לא מעודכן])

יש לי Intel E6300 1.86Ghz עם קירור סטוק של אינטל.. עשיתי בדיקת מאמץ בתוכנה S&M ומה שיצא זה שהטמפ' של המעבד במאמץ לא עוברת את ה-50 מעלות צלזיוס.(במנוחה הוא 40-43)

עכשיו רציתי לדעת האם אני יכול לעשות OC למעבד בלי לפגוע בו ובלי שהטמפ' תיהיה גבוה מדי.. (אני לא רוצה OC כבד משהו קטן בתור התחלה.. מספיק לי מ-1.86 ל-2.00 או אפילו קצת יותר..)

האם אפשר לעשות או שאני חייב להחליף קירור?

והאם זה קשה להחליף קירור למעבד? אפשר לעשות את זה לבד או שזה מסובך??

תודה רבה,

דניאל.

פורסם

OC יכול רק לעזור, את תוכל להגע ל2.4GHZ בלי בעיות. רק כדי לשמור על טמפ' שפוייה במאמץ רצוי להחליף את הקירור.

יש לך מדריכים באתר שמסבירים איך עושים OC

פורסם
  • מחבר

מה הטמפ' המקסימלית הרצויה למעבד שלי?

לכמה Ghz אתה חושב אני יוכל להגיע עם OC (ללא החלפת קירור כרגע..) ולשמור על טמפ' סבירה?

אשמח אם תענה לי.. האם זה קשה להחליף קירור למעבד? אפשר לעשות את זה לבד או שזה מסובך??

פורסם

זה תלויי עם קירור טוב יש מצב תגיע ל-3GHZ

פורסם

קירור אתה מוציא את הישן (יש שם ארבעה תופסנים שמסובבים אותם ומושכים) ומנקה את המעבד משאריות של המשחה התרמית הישנה.

רוב הקירורים מגיעים כבר עם מדבקה של משחק תרמית (המשחק כבר מרוחה על הגוף קירור וכל מה שצריך זה חבר את הגוף קירור כמו המקורי שקיבלת וזהו.

לי יש את הפריזר 7 פרו של AC שעולה היום 110 ש"ח.

הנה המדריך לOC:

http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/

יש לי מעבד E4400 והגעתי למהירות 3.2GHZ ללא שינוי מתחים (תדר מקורי הוא 2GHZ)

פורסם
  • מחבר

אממ תיראו אני לא כל כך הבנתי את המדריך והוא ניראה לי מסובך..אם מישהו יוכל להסביר לי פה יותר בפשטות אני אשמח..

וגם איך אני יודע עד כמה אני יכול להעלות מתחים?

האם באמת המעבד עושה לי צוואר בקבוק רציני או שזה עוד סביר?

ועוד לא עניתם לי.. אתם חושבים אני יוכל להגיע עם הקירור סטוק ל-2Ghz (אולי אפילו עוד קצת יותר..)?

פורסם

אתה תוכל להגיע בערך ל2.4GHZ עם הקירור סטוק אבל הטמפ' תהיה די גבוהה. 2GHZ בערך הטמפ' תהיה סבירה אולי אפילו יותר.

בעירון אתה נועל מתחים ומעלה את הבאס בקפיצות של 10 על שמשהו מגביל אותך. (תמובן לא שלכוח לעשות בדיקות יציבות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים