עבור לתוכן

דרייבר ל8800GT ושאלה כללית

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי רשום בצד - הורדתי את הדרייבר האחרון של כרטיס המסך , וכשאני מנסה להתקין אותו הוא נותן לי ארור שאומר שאני לא משתמש בויסטה ! לך תסביר לו שאתה כן :D מה עושים ?

ועוד שאלה קצת כללית - המחשב שלי לא פועל מהר כמו שציפיתי ממנו .. תגובות קצת איטיות בכל מה שקשור לעבודה שוטפת , אין עליו תוכנות שמעמיסות או משהו כזה , בסך הכל משחקים , מסנג'ר , AVG וכו' . איזה פעולות רצוי לעשות כדי לשמור על המחשב מהיר ומסודר ? אני מפעיל פעם בשבוע בערך DEFRAGMENTER ובודק וירוסים וכדומה . מה עוד ?

פורסם

יש לך ויסטה 32 או 64 ביט? האם הורדת את הדרייבר מהאתר של NVIDIA.COM ?

בקשר לאיטיות, יש לך אחלה מפרט וכל עוד אין לך ספיוורים ושאר המזיקים, מה שנשאר זה רק לעשות טוויקים לויסטה (יש סטיקי על זה).

בהצלחה, ותתחדש על המחשב.

פורסם
  • מחבר

זה הדרייבר המתאים זה בטוח , יש לי ויסטה 32 ביט .. וכן הוא מהאתר של NVIDIA ..

יש תוכנות מומלצות נגד ספייוור ? משהו חינמי וקל ?

פורסם

חינמי וקל זה ספייבוט :D

פורסם

מסנג'ר , AVG וכל תוכנה אחרת שנפתחת בעת עליית המחשב מעמיסה על המחשב וכל תוכנה אחרת שמופעלת לאחר עליית המחשב גם מעמיסה ובנוסף יש לך ויסטה שרק היא מפרקת למחשב את הצורה

פורסם

יש לו מחשב חזק מספיק בשביל לא להרגיש את הויסטה, אני לא חושב שההבדל בין XP לויסטה מבחינתו יהיה מורגש.

מה שכן, טוויקינג לוינדוס לא הזיקו מעולם ויכול להיות שהוא כן יקבל בוסט מסויים בביצועים שיספק אותו.

בקשר לדרייבר אם עוד לא הצלחת להתקין, אשמח אם תצרף סקרין שוט (תמונת מסך) של הודעת השגיאה.

ובלי קשר, יש לך ATP3 ואתה רוצה להחליף ל X540 או ההפך?...

פורסם
  • מחבר

הורדתי דרייבר אחר מהאתר שלהם וזה הצליח , תודה לכולם על הרצון לעזור :)

לפעמים אני חושש שעשיתי קנייה רעה לגבי המעבד , ושהייתי צריך כבר להשקיע בQ6600 .

בכל מקרה אני מזמין עוד 2 ג'יגה זכרון ( כן אני יודע שהמערכת הפעלה תזהה רק 3.5 אבל זה מספיק - בשביל חצי ג'יגה אני לא רואה סיבה לעבור ל64 ביט )

ובקשר לרמקולים , כמובן שכרגע יש לי ATP3 ואני מחליף לX540 , ההפך זה לא ממש הגיוני :x

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים