פורסם 2008 בינואר 1917 שנים שלום , הדקלתי את המחשב שלי מחדש, וכתוב לי נפלת קורבן מזיוף תוכנה משהו כזה, ויש כזה משהו כחול בצד , איך מבטלים את זה?
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=2_19&products_id=984כנס לפה ותלחץ הוסף לסל.
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים שלום , הדקלתי את המחשב שלי מחדש, וכתוב לי נפלת קורבן מזיוף תוכנה משהו כזה, ויש כזה משהו כחול בצד , איך מבטלים את זה?בעיקרון אם אמרו לך בחנות שקינתה WIN חוקי אתה יכול לטלפן לMS והם אמורים לתת לך WIN חוקי בתמורה להלשנה או משהו בסגנון אל תיקח אותי במילה
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים אני תמיד טוען שזאת שגיעה של מייקרוסופט ושיפנו אליהם כשמגיעים אלי בתמיכה של ADSL
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים תתקשר למיקרוסופט ותאמר להם שהייתה טעות. תן להם את המספר הסידורי של החלונות שלך (בדרך כלל מדבקה על המחשב) והם יסדרו לך את זה.
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים לפני שאתה מתקשר ל WIMDOWS ועושה סקנדלים.אולי תצייין אם באמת התוכנה שאתה עובד איתה היא חוקית..
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים ותשנה את הכותרת לאחת עניינית ותמציתית שמתארת את הבעיה כדי שאני לא אצטרך לנעול לך את הדיון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.