עבור לתוכן

מחפש 8800GTS ספציפי של חברת SPARKLE

Featured Replies

פורסם

הדם של הכרטיס הוא :

calibre p890

שהוא כמובן ה8800GTS 512MB מומהר

מישהו יכול להגיד לי איזה יבואן מביא אותו ארצה? (לפי מה שנראה לי סי די לוג). ואיכן ניתן לרכוש אותו בארץ?

פורסם

הוא לא נמכר בארץ (עדיין, בטח TMS ישיגו אותו).

בכל מקרה לקנות 8800GTS 512MB זה לא משתלם ועדיף להסתפק ב - GT.

פורסם
  • מחבר

בכל זאת אני מעדיף את הדגם המאוד ספציפי הזה הייתי שמח לדעת מי היבואן הרישמי של sparkle בארץ

האוברקלוק שעשו עליו ומערכת הקירור שיושבת עליו שווים בהחלט(בסביבות ה40 מעלות במאמץ).

פורסם

מצטרף לשאלה. ד"א נראה לי ששם הדגם הוא calibre ולא caliber.

תומר.

פורסם

הכרטיס הזה אם ייצא בארץ יעלה איזה 200 ש"ח לפחות יותר מ - GTS 512MB רגיל וזה יותר מ - 50% יותר מאשר 8800GT פשוט שנופל ממנו רק ב 5-10% בביצועים.

ה - GTS לא שווה את ההשקעה, אחרי שנה/חצי שנה תבוא לפה ותבכה למה הכרטיס שהוצאת עליו כמעט 2K בקושי סוחב משחקים על הגדרות מאד גבוהות (כמו כל החברה עם ה - GTS G80 בזמן יציאת ה - GT).

ואילו אחרי קניית GT יישאר עוד כסף בצד למקרה שתרצה לשדרג.

פורסם
  • מחבר

פה מדובר בכרטיס שעוקף את הGT בקצת יותר מ5 אחוז בטח באיזה 20-30 אחוז

אם הGTS של BFG מומהר עוקף את הGTX בביצועים אז זה גם יכול להגיע לביצועים של ULTRA בחצי מחיר מממנו....

או שמה אתה ממליץ לי להישאר עם הכרטיס שיש לי כרגע 8800 GTS 640MB של LEADTEK....

פורסם

למה סתם להחליף?

מקסימום זה ייתן לך 20% יותר ביצועים מהכרטיס שלך כשהוא בסטוק.

יש לך כרטיס חזק, תחליף לו את הקירור ותעשה לו OC עצבני.

פורסם
  • מחבר

אני אוהב להשתדרג תמיד....

אבל נראה אולי נחכה למרץ וזהו נביא 9800GX2

:silly:

פורסם

יש לי את הגרסה של הכרטיס הזה רק ב 8800 gts 320

זה בא עם הקירור הזה המפלצתי בעל ה 6 HEATPIPE והוא עלה לי 230 שקל יותר מהרגיל ויש לי רש דבר אחד להגיד לך!

אל תקנה את זה גם בשביל אותו מחיר!

הכרטיס במנוחה 50 מעולות ומגיע ל 60-65 במאמץ!

והוא לא אוברקלוקר טוב בכלל!

אל תעשה טעות ותקנה אותו,

מביקורות מעמיקות יותר תראה שהגוף קירור שלו זורק את האוויר שיוצר מההיט פיפס בחזרה לכרטיס ולא מוציא אותו החוצה מהמארז וככה נוצר מלא חום לכוד במארז וזה מחמם לך את כל הרכיבים במחשב.

אם תסתכל במפרט שלי בצד תראה שיש לי מארז ענק מקורר היטב עם מאווררים שעובדים על 2000RPM והטמפרטורה של המארז נשארת חמה בגלל שהעיצוב של הכרטיס הזה פשוט מעאפן! מה ההיגיון לכוון את 2 המאווררים ככה שבמקום לשאוב את האוויר החם מהכרטיס מחזירים אותו על הכרטיס.

פשוט עלוב.

עדיף תקנה את הגרסה הרגילה ותקנה קירור מחברה כמו ARCTIS SILVER או ZALMAN.

היה לי קירור של זלמן על הכרטיס הקודם X800PRO והוא הוריד לי את המעלות מ50 במנוחה ל34 ובמאמץ הוא לא עבר את ה 44 והכרטיס הזה היה די חם והוא היה בOC ותהליך היצור שלו היה גדול יותר מהדורות הנוכחיים ככה שהוא פלט יותר חום.

אני ממליץ לך להשאר עם הכרטיס שלך ולחכות למרץ שיבואו הכרטיסים החדשים למרות שזה נראה לי דבילי לקנות כרטיס חדש ב2000 שקל כשהכרטיס שלך יכול להריץ הכל סבבה חוץ ממשחק אחד מפגר בשם CRYSIS.

פורסם
  • מחבר

מריץ crysis על high אבל עדיין יש פה ושם פריימים תקועים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים