עבור לתוכן

בעיה בOVERCLOCK עם 8600GTS פאסיבי

Featured Replies

פורסם

אז קודם כל שלום ;D

יש לי : Gigabyte 8600GTS 256MB 128bit פאסיבי

התקנתי על הגוף קירור הסטוק פאסיבי מאורר מארז שמצאתי בגודל של 80MM, בול על הריבוע שיש בגוף קירור.

התקנתי אותו עם שני ברגים ופיברקתי איזה קירור שהוריד לי 8-10 מעלות מהמעבד, ובמקום 47-48 מעלות יש לי 39-40 במנוחה.

עשיתי לו לא מזמן OC,

GPU - 675/802

Shader clock - 1458/1732

זכרון השארתי כרגיל 1008.

לדעתי זה OC דיי מכובד בשביל כרטיס כזה, הכל טוב ויפה יצאתי מ3DMARK06 ב200-250 נקודות יותר מבעבר.

ניסיתי לבצע לו עוד OC קטן, אבלל ממש קטן של עוד 50MHZ למעבד, אך ברגע שעשיתי זאת נכנסתי ל3DMARK ואני פשוט קיבלתי מסך כחול.. הכרטיס נשאר בטמפרטורה של גג 48 במאמץ. (אמרו לי שהכרטיס הזה מגיע ל900MHz ללא בעיה ... פה בפורום אמרו לי)

מה לדעתכם הבעיה ? האם זה קשור להספק שלו ? אולי צריך להעלות לו את החשמל ? או אולי זה בעצם הגבול של G84 ? :-\

פורסם

הגעת כנראה למקס' של הכרטיס ללא תוספת מתח.

OC מכובד מאוד. :xyxthumbs:

פורסם

אחי אתה עשיתה אוברקלוק אולי אפילו יותר ממכובד.

אם אתה רוצה להמשיך ולהאיץ את הכרטיס יותר מזה (שזה מדהים בכלל שהגעת לכאלו מספרים) תצטרך לעשות וולט מוד - תדפיס הוראות לוולט מוד לכרטיס שלך (כי בכל כרטיס זה שונה), תספור 100 שקלים ולך לחנות אלקטרוניקה שם יעשו לך את זה בכיף.

אם תרצה עוד יותר מוולט מוד תצטרך להפוך את הכרטיס שלך לאולטרה - להוסיף לו קירור (מקובע), בנוסף לקיים ולוולט מוד, ולשנות לו את הביוס.

אם הכל יצליח כמתוכנן, יש לך את החד הכרטיסים התותחים ביותר.

פורסם
  • מחבר

נראה כאילו זאת הוכחה חותכת לכך שקירור פאסיבי סטוק + מאורר מקומבן = קירור יעיל בהרבה מקירור סטוק אקטיבי P:

בקשר להמשך הOC' תודה אבל אני חושב שאני יוותר, אם אמרתם שזה מספר מכובד ++ ..

תודה רבה לכם [:

אגב, נוצר פה צוואר בקבוק ?

מפרט בצד..

פורסם

לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים