עבור לתוכן

מחפש יורש לX5 (אייפוד קלאסיק?)

Featured Replies

פורסם

לאחר שנתיים+ שבהם השתמשתי ב-Iaudio X5L שלי. הוא נהרס באופן סופי (מלבד זה שהוא מתפקד כהארד דיסק נייד).

אני מוכרח לציין שמאוד נהנתי ממנו מבחינת חוזק, גודל (20G) וזמן בטרייה.

לפני ההריסה גיליתי שגם ה20G לא מספיק לי ושאני צריך מקום איכסון גדול יותר.

אבל לעיתים מאוד נדירות השתמשתי בתכונות מתקדמות כמו רדיו, מקליט, תמונות, וידאו וגם הEQ נשאר קבוע על הגדרה אחת. אני ממש לא טכנופוב ואני מוכן לנסות דברים חדשים אבל אני צריך נגן מוסיקה ולא נגן סרטים.

עכשיו אני מחפש את היורש, המועמד הכי מוביל הוא האייפוד קלאסיק בעיקר בגלל שהוא 80G במחיר טוב.

הבעיה היא שהרבה מאוד יורדים עליו. האם יש סיבות לקנות נגן אחר ואם כן איזה? (שוב, נגן מוסיקה ולא נגן וידאו).

כמו כן, אני לא אדם עדין במיוחד וכבר היו מצבים שהIAudio שלי נפל שני מטר לתוך שלולית והמשיך לנגן. אני לא צריך עמידות כזאת גבוהה אבל לא משהו ממש עדין.

לא אכפת לי להשתמש באייטיונס (או במדיה מונקי שכרגע משמש אותי בתור נגן במחשב וכולל תמיכה באייפוד) במקום בתיקיות.

אם אני קונה קלאסיק, איזה כיסוי/ מגן לקנות?

וגם כיצד עובדת האחריות? הבנתי שפעם הייתה אחריות בינלאומית אבל שעכשיו זה אחרת. הסיבה היא שבחו"ל הנגן עולה פחות מ-1000 ש"ח ובארץ ראיתי שהוא מתחיל מ-1400 ש"ח ואני כן מעוניין באחריות. (אם יש מחירים זולים יותר בארץ, זה עדיף אבל לא מצאתי בזאפ)

ועוד בנושא האחריות, האם שווה להגדיל אותה לשלוש שנים כמו באתר:

http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=1130

תודה, פלג.

נב: יש לי אוזניות CX-300 שקניתי לאחר המלצה בפורום הזה כך שאני לא צריך אוזניות אחרות.

פורסם

אממ כמה חשוב לך ה80GB?

אם לא כזה לך על D2(אפשר להגיע איתו עד לאיזה 15GB) או אפילו קצת אחורה לרק נגני מוזיקה של IAUDIO/MPIO

פורסם
  • מחבר

חשוב. 20G כבר לא מספיק לי.

פורסם

אתה שואל במקום הלא נכון. בפורום הזה כמעט כולם יצאו נגד אייפוד, למרות שאין להם שום ניסיון עם הנגן.

פורסם

בגדול זה לא שיש מבחר גדול של נגני 80GB, וההבדלים ביניהם ברורים

פורסם

אם לא תחסר לך התמיכה בפורמטים ולא מפריע לך להשתמש בתוכנה במקום MSC, האיפוד קלאסיק+מגן טוב(חשוב מאוד) הם בהחלט אופציה.

פורסם

אתה שואל במקום הלא נכון. בפורום הזה כמעט כולם יצאו נגד אייפוד, למרות שאין להם שום ניסיון עם הנגן.

זה לא נכון פשוט הוא כבר לא כזה כדאי...

הוא היה פעם נגן איכותי ויפה והיום הוא נשאר רק יפה...

מה עם ZUNE? (הדור החדש..)

זה מאוד עונה על הצורך של העמידות....

פורסם

האייפוד עדיין איכותי יעיל ואמין אם יש לך תקציב מוגבל הייתי הולך על הקלאסיק תראה לי יש אייפוד מוביס כבר 3 שנים והוא עדיין עובד מעולה (ואני ידיי חמאה ) חוץ מזה אם אתה קונה איי פוד תקנה גם איי סקין

פורסם

"פעם"?

הוא עדיין נגן איכותי ויפה!

פורסם

^^ חחח צודק... הוא עדיין איכותי (רק לא לעומת כמה אחרים...)

פורסם

השתמשתי באייפוד, אפילו ניסיתי לתקן אחד שהתקלקל (הצלחתי חלקית - מתברר שיש להם כמה תקלות אופיניות). למרות בו אני עדיין יוצא נגדו באופן נחרץ!

איכות הסאונד - בינונית, אם אתה מחבר אוזניות נורמליות (אני מאזין עם PMX100 או עם SR80) - זה אפילו ברור עוד יותר.

תמיכה בפורמטים - עלובה.

תמיכה בלינוקס - אין.

אייטונס - גועל נפש (עניין של העדפה אישית - אבל לפחות שיתנו אלטרנטיבה).

סוללה - משך פעולה בינוני, תוחלת חיים בינונית, בלתי ניתנת להחלפה. פשוט מדובר במכשיר חד-פעמי, זה מראה על זלזול בלקוחות ורע מאוד לאיכות הסביבה.

אקסטרות - הכל בתשלום מפולפל, אין רדיו ואין הקלטה. לפעמים אתה חייב להקליט איזו ישיבה או הרצאה, לפעמים בא לך לשמוע חדשות או סתם תוכנית שווה ב-88FM...

מה נשאר? מותג ועיצוב. תעשה את השיקול שלך, האם אתה מחפש את התמורה הטובה ביותר לשקל שלך ואת הטכנולוגיה הטובה ביותר או שאתה רוצה להיות קורבן אופנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים