עבור לתוכן

המחשב לא עולה. עזרה בבקשה..?

Featured Replies

פורסם

תרשו לפתוח ולהגיד למנהלים שאם אני טועה בפורום אתם מוזמנים להעביר את ההודעה הזאת לפורום המתאים, פשוט ראיתי שזה תמיכה טכנית לחומרה בלבד, ולא ראיתי פה פורום תמיכה טכנית לתוכנה (שזאת נראה לי הבעיה אבל אני לא בטוח). תודה.

*יש לנו windows xp sp1 בעברית*

היום בבוקר אבא שלי הוריד קובץ כלשהו וניסה לבדוק אותו עם האנטיוירוס לפני שהוא מפעיל אותו. במחשב שם יש אנטיוירוס של avast, גרסא 4.17 או משהו כזה לפי דבריו של אבא שלי :)

האנטיוירוס נתקע והודיע שצריך להוריד תוספת מסויימת לתכנה בשביל להמשיך לבדוק. כשהוא לחץ על "אישור" לא קרה כלום. הוא ניסה לסגור את האנטיוירוס, לפתוח מחדש ולבדוק שוב אך שוב הוא נתקע ולא הצליח לבדוק את הקובץ. ככה מספר פעמים עד שהוא החליט לנסות להוריד אנטיוירוס אחר (AVG) שכבר היה בעבר במחשב.

כשהוא ניסה להתקין אותו, הוא נתקע באמצע ולא הצליח להמשיך. גם ככה מספר פעמים.

הוא ניסה לבדוק את אותו הקובץ עם הspyware, וכשזה מצא 3 קבצים "נגועים" התכנה הודיעה שיש צורך להוריד משהו כמו activeX. כשהוא לחץ על אישור התכנה נסגרה וקפץ החלון של שליחת דוח שגיאות. הוא לחץ על "ביטול" מספר פעמים, כשאחרי כל פעם החלון קפץ שוב עד שהוא לחץ על "אישור".

הוא ניסה שוב להפעיל את הspyware, ואותו דבר קרה - שוב, חזר על עצמו מספר פעמים עד שהוא החליט לנסות לעשות ריסטרט. וכשהוא עשה את זה, המחשב נתקע במסך הטעינה של windows xp.

אחרי כמה נסיונות שהובילו לאותו מקום, הוא ניסה להיכנס דרך הsafe mode, אך ברגע שהוא בחר בsafe mode המחשב איתחל את עצמו חזר לאותה נקודה. ניסינו גם safe mode with networking ו-safe mode with command prompt, אבל המחשב המשיך לאתחל את עצמו לאחר כל בחירה ולהגיע לאותו מסך.

מה עושים?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

תנסה לעשות שיחזור מערכת לימים קודמים

תסיר את כל האנטי וירוסים ..מתוך הוספה/הסרה של תוכניות

תוריד את Kaspersky Anti Virus

ותעשה סריקה מלאה למחשב..

פורסם
  • מחבר

איך אפשר לעשות שחזור מערכת אם הווינדווס לא עולה אפילו?

אין לו goback או תכנה דומה על המחשב...

פורסם

סביר להניח שתצטרך להתקין את הווינדוס מחדש

אומנם זה באסה אבל לפחות כל המידע והתוכנות שלך ישמרו

פורסם

מועבר לפורום תוכנה.

בכל אופן לא הייתי מתקין את הוינדוס מחדש בלי לוודא שהמערכת נקיה לחלוטין מוירוסים.

תריץ סריקת BOOTABLE או מדיסק יעודי כמו שיש לקספרסקי או ממערכת הפעלה לייב שכוללת בתוכה בין השאר גם אנטיוירוס, לדוגמא UBCD.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

(בתקווה שזה עוד יקפוץ)

יש לי דיסק של נורטון 2005, סיסטם וורקס וגם אנטיוירוס בנפרד. ניסיתי להדליק את המחשב כשהם בכונן והוא לא התנהג כאילו הוא מזהה אותם.

נעזרתי בעזרה של ווינדוס ובדיסק התקנה, ניסיתי לתקן/להתקין מחדש, התיקון הראה שהיו סקטורים פגומים והוא תיקן אותם, אבל המצב לא השתנה. כשניסיתי להתקין מחדש הוא לא זיהה שיש מערכת הפעלה על המחשב, אבל כשאמרתי לו להתקין ווינדוס על C הוא רשם שיש כבר מערכת הפעלה על הכונן הזה ולהתקין עוד אחת יכול ליצור בעיות. הוא לא נתן אפשרות של להתקין אחת חדשה ע"ח הישנה.

חוץ מזה אני לא יודע לאן להמשיך.

עצות?

פורסם
  • מחבר

לפני שבוע בערך פירסמתי פה הודעה לגבי מחשב שהתחרפן קצת ולא ידעתי מה לעשות איתו...

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315950.0

בכל מקרה ניסיתי מה שהצעתם לי ולא עזר לי.

האם הברירה היחידה שנשארה לי היא לפרמט?

הייתי מתקין את הווינדווס מחדש אבל כשהדיסק מריץ סריקה במחשב למציאת מערכת הפעלה הוא לא מוצא, וכשאני מורה לו להתקין על c הוא מודיע שכבר קיימת שם מערכת הפעלה והתקנה של אחת נוספת יכולה לגרום לבעיות.

מה עושים?

תודה

פורסם
  • מחבר

חבר'ה?

תגובה כלשהי?

מקפיץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים