עבור לתוכן

יש פה מישהו שהתנסה ב-ESET Smart Security (הידוע גם כ-NOD32 גירסה 3 + פיירוול) ?

Featured Replies

פורסם

(ניסיון אישי בבקשה, לא "שמעתי ראיתי")

עברתי לפני מספר חודשים מ-NOD32 2.7 (פלוס Sygate Personal Firewall) ל-Kaspersky Internet Security 7.0, ואני מוכרח להודות שבאופן כללי אני דיי מאוכזב.

הפיירוול מאוד לא ידידותי, הוא יותר מזכיר לי את הפיירוול של ה-XP עם שתי הגדרות "פועל / לא פועל" מאשר את ה-Sygate ז"ל שהיה לי לפני כן.

הוא לא מאפשר לי לראות את תעבורת הרשת שלי, וגם כשאני מנסה להשתמש ב-Netlimiter אז משום מה ה-process שלו מוצג שם בתור משהו בעל תעבורה (כי הוא כביכול סורק הכל) ולכן אם בפועל אני מוריד למשל ב-150KB/s, ה-netlimiter מציג סה"כ 300KB/s (כי יש 150 של התוכנות האמיתיות, ועוד 150 דימיוניים של ה-KIS).

בנוסף לזה, יש איתו איזושהיא בעיה מאוד הזוייה, מדיי פעם הוא פשוט חונק לי את האינטרנט בלי שום סיבה.. בהתחלה האשמתי את בזק בינלאומי, הספק החדש שלי, אבל אז גיליתי שברגע שאני עושה Pause protection הכל משתחרר.

ואם כל זה לא מספיק - משום מה אני לא יודע מה הוא מחליט לסרוק שם (אולי את כל ה-cache?) אבל כל פעם שאני מפעיל את הפיירפוקס כשהוא (KIS) פועל - לוקח לו לפעמים אפילו 2-3 דקות עד שהוא נפתח!! וגם פה, Pause protection = פתיחה מיידית.

פתחתי על זה כל מיני דיונים בפורום התמיכה הרישמי שלהם, בלי שום תשובה מספקת..

בכל אופן,

יש למישהו ניסיון עם ESET Smart Security ?

או אפילו רק עם NOD32 גירסה 3?

http://www.eset.com/smartsecurity/index.php

נ.ב.

אני ממש לא מתרשם מכל אותן "השוואות" שבהן מראים כמה וירוסים כביכול כל אנטי-וירוס זיהה.. זה לא מעניין אותי, מבחינתי ברמה הטכנית שניהם טובים באותה מידה.

מה שחשוב לי זה הנוחות והידידותיות לשימוש (NOD32 2.7 היה פשוט מכוער, לא ברור, ולא נוח בגרוש), יכולות הגדרת פיירוול מתקדמות ונוחות, שיציגו לי גם גרף תעבורה ויבצעו logging כמו שצריך.. וכמובן - שלא יהיו לתוכנה בעיות תאימות עם תוכנות אחרות!!

אז.. למי יש ניסיון עם המערכת החדשה של ESET? :)

פורסם

לNOD 3 יש ממשק חדש שדומה לממשק ה"ויסטאי" ואכן אתה צודק - 2.7 לא היה ידידותי בשיט, ב3.0 הממשק הרבה יותר נוח, אישית אני לא זוכר שראיתי אפשרויות לLOGGING (מצד שני לא בדקתי את זה לעומק).

לגבי בעיות תאימות לא הבחנתי בבעיות מיוחדות אבל אולי כדאי שתהיה יותר ספציפי לגבי איזה תוכנות עושות לך בעיות.

פורסם
  • מחבר

netlimiter לדוגמה, זו תוכנה שבאופן רישמי הם אומרים שיש בינה ובין KIS7 בעיית תאימות. הם כמובן מאשימים "אותה" וממליצים פשוט לא להשתמש בה. אחלה. ::)

(אה, אגב, חוץ מאותה בעיה של תצוגת תעבורה כפולה ב-netlimier בגלל הפרוסס של KIS - גם ההגבלה, התכונה המרכזית של netlimier, בכלל לא עובדת ולא משפיעה על המהירות)

אז יש לנו את זה, ויש לנו את הפיירפוקס שלוקח לו בין דקה ל-3 דקות להיטען, יש גם את העובדה שהוא חסם לי חיבורי Remote Desktop כשהפיתרון היה איזה משהו לא מובן מאליו בעליל - לבטל את stealth-mode (מה הקשר?). ואפילו שעשיתי את זה (וזה כבר עבד) עכשיו שוב ממש ברגע זה אני לא מצליח להתחבר אליו ב-RDP..

בקיצור, KIS מציק.

אתה משתמש רק באנטי וירוס או בכל החבילה?

פורסם

הוא הרבה יותר נוח מ2.7, אני משתמש בו רק הפירוול אצלי מבוטל כי הוא מטריף אותי לפעמים :kopfpatsch: (הוא מאוד מסננן וכל דבר צריך להסביר לו ולאפשר...)

בעיקרון אני מאוד אהבתי אותו.

פורסם
אתה משתמש רק באנטי וירוס או בכל החבילה?

השתמשתי רק באנטי ווירוס, לגבי NET LIMITER או REMOTE DESKTOP אני לא משתמש בהן אבל בFF לא היו שום בעיות.

פורסם

למה להחליף מה שעובד?

אני עדיין משתמש ב NOD32 2.7 ו SYGATE

אני ניסיתי את ה KIS הארון , הוא גרוע , יש לו כמה פרוססים שטוחנים. וגם אחרי הסרה הפרוססים נשארים ודרכם כל תעבורת הרשת עוברת. קיצור פירמטי את המחשב אחרי החרא הזה.

פורסם
  • מחבר

למה להחליף מה שעובד?

אני עדיין משתמש ב NOD32 2.7 ו SYGATE

"why use out of date software?" -HDBits

nod32 2.7 היה ממש לא נוח, ו-sygate כבר עשה את שלו. זאת תוכנה מתה, סימנטק קנו והרסו אותה כמו כל דבר שהם קונים..

פורסם

אני עם ה-ESS,

התוכנה נראת טוב, לא נתקלתי בשום התנגשות איטיות או הגבלות, צריכת משאבים סבירה לחלוטין.

אבל, הממשק ה100מם שלה דיי בסיסי ושאר ההגדרות היותר רציניות שלה בממשק מיושן שדיי מזכיר את ה2.7 ולא חלק מהממשק הצבעוני החדש.

אני לא יודע עד כמה האבטחה שלה מבחינת פיירוואל טובה, הם סך הכל דיי חדשים בתחום (?), יכול להיות שלהשתמש בה זה קצת להיות שפן ניסיונות.

בכל אופן לא ראיתי חסרונות משמעותים ושורה תחתונה למי שרוצה שקט נפשי, כן הייתי ממליץ להשתמש בה.

מי שכן רוצה לשים דגש על פיירוואל רציני, הייתי ממליץ על השימוש ב NOD32 3.0 + COMODO.

פורסם

אני השתמשתי בNOD 3 שכולל את Firewall שלפני זה היה לי את KS(וחזרתי אליו) לFirewall לקח לו לפעמים הרבה מאוד זמן לזהות שיש תוכנה שרוצה להתחבר לאינטרנט וזה פשוט שיגע אותי.

אני לא יודע למה כולם מתים על NOD הייתי אייתו בגירסה 2.7 וגם ב3 ובשתיהם ממש לא התלהבתי ותמיד אחרי כמה שבועות חזרתי לKS

פורסם

אני עם KAV מאז גרסא 4 ואני מאוד מרוצה ממנו (השתמשתי גם עם SYGATE FIREWALL לפני 3 שנים+-), אחרי שניגמר לי הרישיון, ניסיתי ESS חודש ניסיון חינם וממש התאכזבתי לעומת הKAV7 שהיה לי עד כן (בעיקר מהממשק), ואז אמרתי אם כבר חודש ניסיון אז ניקח את הKIS7 היה ממש נחמד חוץ מהאנטיוירוס המעולה, הם הוספיו עוד כמה פיצרים, כן הפירוול ממש פשוט ולא שווה את הבדלי מחירים בין הKAV לKIS, בקיצור אני חושב שלא שווה לקנות KIS אלה KAV ועוד FIREWALL שאני לא יודע מה מומלץ?

ד"א עדיין ניתן לעבוד עם SYGATE FIREWALL PERSONAL 5.6? סימנטק לא סגרו את הרישום למשתמשים חדשים?

פורסם

לא ידוע לי שיש צורך ברישום, אני עבדתי עם הסיגייט פרסונל עד לפני שנה וחוץ מהעובדה שצריך לחפש מירורים לא רשמיים שעדיין מאחסנים את ההתקנה לא ראיתי שום בעיה להשתמש בו.

אבל אני לא הכי ממליץ להשתמש בתוכנות לא מעודכנות, הקומדו (כשמתקינים אותו על סימפל) מספיק נוח וטוב.

פורסם

דווקא ב FW אני לא חושב שיש שינויים כאלה מהותים בתפקוד שלו.

ה SYGATE הישן והטוב לא עשה לי אף פעם בעיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים