פורסם 2008 בינואר 1917 שנים אני רוצה לקנות סט חדש למחשב שלי (הסט הנוכחי בא עם המחשב הקודם שלי וזה נראה זוועה ליד המארז (Sagitta שחור ליד מקלדת לבנה מאובקת ורגילה לגמרי ועכבר אופטי מוזר של מייקרוסופט?!) בכל אופן, רציתי לקנות עכבר כחול/שחור ומקלדת מתאימה...בעיקרון אני כבר שנה משחק המון ורציתי לקנות מערכת לגיימרים ואין לי בעיה תקציבית.בקשר לעכבר אני דיי מתלבט בין ה-Logitech G5 לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_295_1441&products_id=19798לבין ה- Razer Lachesis: לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=352&products_id=20031ראיתי על הראזר ביקורות ממש טובות וכנ"ל לגבי ה-G5... ואת העיצוב של הראזר ממש אהבתי.ובקשר למקלדת, לא רציתי להשקיע פה יותר מדיי כסף, מקלדת מתקדמת לא הכרחית כמו עכבר מתקדם לדעתי (לא?), אז אני פשוט רוצה מקלדת מעולה ולא בהכרח לגיימרים..הייתי לוקח את ה-G15 (הולכת טוב עם העכבר) אם הייתי רוצה להשקיע המון אבל היא פשוט ממש יקרה... אז על איזו מקלדת הייתם ממליצים לי? (הבנתי שוולפקינג לא יקרים ולוקחים גיימרים ברצינות) תקציב בערך 300 ש"ח ואם יהיה פחות אז סבבה.תודה מראש!נ.ב.שכחתי להגיד, אני לא רוצה מקלדת אלחוטית.
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים מחבר תודה!הם אומרים לי שאין יותר G5 מהדגם הישן אצלם... והדגם החדש (הכחול) עולה מאה שקל יותר... יש באמת הבדל ממשי?
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים הMX518 עדיף על הG5.הMedia Elite Keyboard של Logitech מצוינת[לא ייעודית לגיימרים].
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים הG5 החדש עולה 305 שח היי ואמרתה שאין לך בעיה תקציבית אז לך אל הG15 הישנה יותר טובה ויפה יותר לדעתי לפחות גם כחול יתעים אם העכבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.