פורסם 2008 בינואר 1817 שנים שלום, ראיתי מס' הודעות בנושא אבל שום דבר לא עזר. אני התקנתי WINDOWS XP SP2 על מחשב חדש ואין לי את ההתקנה של זה בהוספה/הסרה של תוכנות בלוח בקרה. אני רוצה להסיר ולהתקין IE6 אבל ללא הצלחה. אני מעוניין רק את זה ולא פיירפוקס או משהו בסגנון. אודה לעזרה!
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים לא יודע אם זה יעזור לך אבל תנסה :תיכנס למסמכים שלי , תלחץ על כלים , אפשרויות תיקייה , הצגה(VIEW) , תסמן את האפשרות לראות קבצים נסתריםאח"כ תיכנס להתחל , הפעלה , תכתוב : %windir%\ie7\spuninst\spuninst.exe
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים תנסה להיכנס ללוח הבקרה , הוספה/הסרה של תוכניות אח"כ תיכנס להוספה/הסרה של רכיבי וינדוסתגלגל למטה אם אתה רואה INTERNET EXPLORER 7 , תסיר את הסימון מעליו , ותעשה NEXT וFINISHאח"כ תוריד את ה IE6
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים מחבר תנסה להיכנס ללוח הבקרה , הוספה/הסרה של תוכניות אח"כ תיכנס להוספה/הסרה של רכיבי וינדוסתגלגל למטה אם אתה רואה INTERNET EXPLORER 7 , תסיר את הסימון מעליו , ותעשה NEXT וFINISHאח"כ תוריד את ה IE6עשיתי ללא הצלחה. עדיין אומר שיש לי גרסא חדשה יותר של אינטרנט אקספלורר על המחשב.
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים כנראה שהIE 7 הוטמע בדיסק מבחינת התקנה ולא ניתן להסיר את זה .כמו שIE6 מוטמע בסטנדרט .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.