פורסם 2003 באפריל 1522 שנים יש לי שני מחשבים ואני רוצה להזמין כבלים מה אני צריך לעשות כדי שיהיה רשת כמו שאפשר לעשות בADSL(modam/lan card/hubs?/other)והאם אני יכול לעשות את זה מבלי להזמין מישהו מיוחד
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים אתה צריך לספק יותר פרטים לגבי מיקומך והחברות שאליהם אתה מעוניין להתחבר.נכון לרגע זה יש בעיה עם חברת הכבלים תבל וספקית האינטרנט נטויזין.כמו כן חיפוש בפורום יספק לך תשובות רבות בנושא.
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים בגלל שאצל תבל אין חייגן אין אפשרות בכלל לעשות רשת ושיתוף אינטרנט? גם לא פשוט עם כרטיס רשת?
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים אני בתבל ונהנה מרשת כבר שנתיים וחצי (עד לפני חצי שנה העזרת שרת ולפני חצי שנה קניתי ראוטר) אני עובד במוד של DHCP
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים "בADSL קל יותר לעשות רשת" - שטויות."אם אין חייגן אי אפשר לעשות רשת" - עוד יותר שטויות.תיראה מה שאתה צריך לעשות זה פשוט מאוד:אתה צריך שבמחשבך(המחשב שמחובר למודם, הוא יפעל 24/7) יותקנו 2 כרטיסי רשת. במחשב השני יותקן כרטיס רשת אחד.במחשב הראשי: כרטיס רשת אחד מחובר למודם בכבלים, וכרטיס שני מחובר בכבל מוצלב לכרטיס רשת במחשב השני.ויש לך רשת ENJOY.נ.באם לא חסר כסף בבית אתה יכול לקנות ROUTER וככה לא תצטרך להשאיר את המחשב הראשי דלוק כל הזמן שהמחשב המשני רוצהלגלוש.
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים לא.נכון להיום, אין לכבלים מודמים שיכולים לעבוד גם כראוטרים, לכן אתה תצטרך לקנות ראוטר, לחבר אליו את המודם, ואת הראוטר לחבר ל-HUB.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.