עבור לתוכן

iPod Nano vs Meizu M6

Featured Replies

פורסם

מה כדאי לקנות ?

פורסם

Meizu M6 או SANSA VIEW (של SANDISK) או COWON/IAUDIO D2

ה NANO לא נוח כל כך (נגן ריבועי :screwy:), הצליל של D2 הכי טוב, VIEW הכי זול אבל כמו שאר הגנים של SANDISK מציג יחס עות/ביצועים מצויין ולפי הביקורות הצליל שלו טוב (אבל כמה אנשים בארץ אמרו שהרדיו שלו לא משהו ושמידי פעם המחשב לא זיהה את הנגן).

פורסם

ו-D2 לא ריבוע?

פורסם

ההבדל הוא ש D2 עם סאונד הרבה יותר טוב, מסך יותר גדול, ביצועים הרבה יותר טובים. את ה D2 מחזיקים עם שתי ידיים אז לא מפריע שהוא ריבועי, את ה NANO צריך להחזיק עם יד אחת והעיצוב שלו לא נוח (בניגוד ל SANSA שלא בנוי מרובע).

פורסם
  • מחבר

אני יקנה Meizu M6

הוא נכנס לי בתקציב (600 שקל)

תודה לעונים

פורסם

ההבדל הוא ש D2 עם סאונד הרבה יותר טוב, מסך יותר גדול, ביצועים הרבה יותר טובים. את ה D2 מחזיקים עם שתי ידיים אז לא מפריע שהוא ריבועי, את ה NANO צריך להחזיק עם יד אחת והעיצוב שלו לא נוח (בניגוד ל SANSA שלא בנוי מרובע).

שמעת את שניהם?

פורסם

NANO ידוע בכך שהסאונד שלו לא מדהים, IAUDIO ידועים בסאונד מצויין (והדגם הזה שלהם קיבל מלא ביקורות טובות) וה SANSA החדשים כולם עם סאונד טוב (על הקליפ אפילו אמרו שהוא בין הטובים בעולם).

פורסם

פחח... ידוע, עלק. חובבנים. לא יודעים כלום וסתם משמיצים.

פורסם

אני יקנה Meizu M6

הוא נכנס לי בתקציב (600 שקל)

תודה לעונים

אני ממליץ על הMeizu נגן מעולה עם איכות שמע מפוצצת!!!

אני משער שאתה קונה את גירסת ה4GB, תהנה :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה משווה את ה IPOD NANO לנגנים האחרים שהוזכרו פה אתה חובבן :screwy: עם כל הכבוד ל APPLE הנגנים שלהם לא ברמה של SANDISK ורחוקים מאוד מ IAUDIO ו CREATIVE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים