עבור לתוכן

כמה עניינים על לוחות ומעבדים

Featured Replies

פורסם

טוב,

אוטוטו אני קונה מחשב שישמש בעיקר לגראפיקה ווידאו...עדיין לא הצלחתי לקבל תשובה אחידה לגבי XP 2400 VS PENTIUM 2.4

בהנחה ואני לוקח אינטל התכנון הוא למעבד 2.4 ולוח GIGABYTE 8SQ800 ULTRA .

היתתי רוצה לדעת משהו לגביי צ'יפסטים, אני יודע שהלוח הזה מבוסס על SIS 655 אבל זה לא אומר לי כלום.

האם זה טוב לשימושים שציינתי ויחזיק לשידרוגים בעתיד, האם צריך לחכות ללוח עם צ'יפסט חדש?

ומה זה ה- 800 HRZ שכולם מדברים עליו?

פורסם

בקרוב מאוד יוצאים מעבדים חדשים החל מ 2.4GHZ שתומכים ב HT ויש להם באס של 800MHZ בניגוד ל 533 היום.

המחשב שאתה שוקל לקנות חזק מאוד, אבל ה XP2400 יותר זול באופן די משמעותי מה P4 2400 והביצועים שקולים (לפעמים אחד טוב יותר ולפעמים השני, תלויי מה בוחנים).

מה שחשוב זה הרבה זיכרון, כמה שיותר.

פורסם
  • מחבר

הבדל בין XP 2400 ל אינטל 2.4 אכן עומד על 200 ש"חת אבל לפי מה שהבנתי בRENDERING של וידאו ועבודה בפוטושופ יש לאינטל יתרון וכמובן שצריך מספיק זכרון.

יש סיבה לקנות RDRAM לשימושים אלה, ההבדל הוא גדול?

מתי אמורים להגיע המעבדים החדשים וכמה יקרים הם יהיו?

ודבר אחרון, תוכל להסביר לי קצת על הצ'יפסטים השונים וההבדלים ביניהם?

פורסם

אכן בעריכת ווידאו לאינטל יש יתרון גדול על XP2400 ובקשר לשאלה שלך על הזיכרון

RDRAM שווה בערך לביצועים של DUAL DDR ובלוח שלקחת יש אפשרות ל DUAL

(לי יש אותה מערכת בדיוק עם האינטל 2.4 וג'יגהבייט אולטרה )

הלוח גם תומך ב ATA133 , RAID ,SATA RIAD SERIL ATA שאלו אופציות שיהפכו בעתיד הקרוב לשימושיות ביותר

כולל תמיכה בטכנולגית ה HT ו DDR עד 400 MHZ וגם AGP X8

בקיצור לדעתי זאת מערכת שווה האינטל עם ה ג'יגהבייט ( מנסיון ) נותן ביצועים מעולים !

פורסם

זה תלויי בתוכנה שאתה עובד בה והאופטימיזציות שהיא עברה, אבל ברוב המקרים ל AMD יש דווקא את היתרון בשלב הרנדרינג.

לאינטל יש יתרון בזמן העריכה עצמה.

המעבדים החדשים צריכים להגיה תוך שבועיים עד חודש כנראה כי הלוחות שתומכים בהם כבר הוכרזו אתמול.

פורסם

עם ניצול הDualChannel עם שני מודולים ברוחס פס של 3.2GB הIntel יתעלה על הAMD הרבה מעבר להפרש הרגיל.

מה שכן, גם הרבה זיכרון יעזור לו.

פורסם

4.2GB/S, אבל זה לא אומר שום דבר על ביצועים אמיתיים.

לא סתם ל P4 יש כזה באס, הוא לא מנצל אותו בצורה יעילה כמו ה K7.

פורסם

תעשה חיפוש ::)

פורסם

מעבד 2.4 ולוח GIGABYTE 8SQ800 ULTRA

הקומבינציה מאוד מוצלחת תראה אצלי במפרט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים