עבור לתוכן

בעיה עם הדרייבר לRadeon1950GT למע' הפעלה של ויסטה, שגיאה 43

Featured Replies

פורסם

Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)

זאת השגיאה שאני מקבל עבור כל דרייבר שאני מנסה להתקין, בXP הכרטיס שלי עובד ללא שום בעיה

ניסיתי 3 גירסאות של דרייברים(כולל האחרונה 8.1) ובכולם אותה הבעיה->מקבל את השגיאה הנ"ל

<=מפרט בצד

יש למישהו פיתרון?

בתודה מראש

נ.ב

לא מצאתי פיתרונות בחיפושים, לא בגוגל ולא פה באתר :(

פורסם

ניסית לעשות עידכון לוינדוס?

פורסם
  • מחבר

בוודאי, לא עזר

שמתי לב שזה תקוע בVGA SAVE במאפייני תצוגה

*עריכה:

ניסיתי עוד פעם עידכון דרייבר דרך WINDOWS UPDATE וVISTA יותר לא עולה... לא בSAFE MODE ולא ברגיל, פשוט נתקע במסך שחור וזהו..

יש סיכוי שצריך לעדכן ביוס של הכ.מסך?! :s05:

פורסם

ניסית את ההורדה של driver only (ללא CCC) ?

בקשר לזה שהויסטה לא עולה, תעשה LAST KNOWN CONFIG זה אמור להחזיר אותך לוינדוס.

יש לך מערכת הפעלה 32 או 64 ביט?

לפני התקנת הדרייבר, ניסית למחוק לגמרי את הדרייבר הנוכחי?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי שיחזור, כלום.. המחשב נתקע במסך שחור

המחשב כנראה יפורמט שוב, הVISTA שיש לי זה 32BIT

אחרי הפירמוט הראשון ניסיתי קודם DRIVER ONLY, לא עזר. ניסיתי עם עוד כמה גרסאות אחרי מחיקה של הגירסאות הקודמות, גם לא עזר

ניסיון דרך הUPDATE של הוינדוס הרג לי תמערכת ההפעלה, וכרגע נשאר לי עוד ניסיון עם DRIVER מאתר של SAPPHIRE, שכנראה יפתור לי תבעיה

ע"פ האתר שלהם, יש שם תיקון לגרסת הAGP של הכרטיס שיש לי

פורסם

תנסה גם לעדכן דרייברים לצ'יפסט לפני שאתה מתקין עוד דרייבר לכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

אין דרייברים מעודכנים לNFORCE3 לVISTA, לא באתר של NVIDIA

בכל אופן, את הצ'יפסט הוא התקין בסדר גמור, ללא כל בעיה מסויימת

פורסם

ואייייייייייי קרה לי בדיוק כמו אצלך התקנתי את כל העידכונין של הויסטה... אח''כ נסיתי דרייבר ל7900GS והייתה את השגיאה 43 נראה לי אח''כ הויסטה לא עלתה וגם REPAIR או שחזור לא עזר בכלל הופיע לי BLUESCREEN עם שגיאה של ''Shut down"

הויסטה היא ULTIMATE 32BIT

חשוב לציין שלפני כמה חודשים התקנתי והיא הייתה בסדר עם דרייברים ישנים יותר, אך הסרתי אותה עקב חוסר שימוש וחוסר תועל אך לאחר ה''עידכונים שיצאו'' רציתי לבדוק אותה, פעלה קצת יותר טוב אבל עם כל הבאגים המציקים שאפילו REPAIR או שחזור לא פועלים ! (זה רושם שאי אפשר לבצע אף אחד מהפעולות !!) ממש מעצבן שזאת אמורה להיות מערכת טובה יותר.. כשלון.

פורסם
  • מחבר

במקרה שלי נראה לי זה או דרייבר דפוק מATI, כי באתר של sapphire יש תיקון מיוחד לגירסת AGP של הכרטיס שלי, כי לפני שהוא מתקין לי את הדרייבר הוא נמצא בדרייבר STANDART VGA בסימן קריאה עם קוד שגיאה 10=>מצב שמחשיד שאולי יש פה בעיית תאימות חומרה, או דרייברים דפוקים במיוחד של ויסטה :bash:

*עריכה*

עכשיו שמתי לב שהוינדוס תקוע תמיד בדרייבר VGASAVE, לא מצליח להפטר מזה ולעלות דרייברים של הכרטיס הנוכחי

ניסיתי לבטל אותו ועכשיו עוד פעם הרסתי את המע' ההפעלה הזאת(לא עולה לא משנה מה אני מנסה)

יש עצות :bash:?

*עריכה 2:

אחרי בדיקה מעמיקה גיליתי שיש פשוט בעיית תאימות בקונפיגורציה של AMD64 X2+NF3 AGP+ATI יחד עם ויסטה, ולא יהיה לזה פיתרון מאף אחת מהיצרניות :bash:

נוטש סופית את ויסטה, סתם מערכת בעייתית מצועצעת שנועדה למחשבים חדשים בלבד :bash:

פורסם
  • מחבר

לינק לא עובד, אבל הסתדרתי כבר...

הבעיה היא בעיה ידועה עם לוחות NF3+כרטיסיATI+מעבדי X2 כפולי ליבה של AMD

הפיתרון המיוחל היה יכול להיות דרייברים עדכניים לצ'יפסט מNVIDIA(מה לא יקרה בחיים האלה ללוחות NF3), כמו שעשו יצרניות אחרות שנתקלו בבעיה זהה ופתרו אותה בעידוני דרייברים(יצרני לוחות VIA,SIS), לכן נשאר רק "לסרס" את המעבד ככה שיעבוד עם ליבה אחת בלבד, מה שעקף את הבעיה

ומאפשר לדרייברים לעבוד כמו שצריך

נ.ב.

במחשב הבא שלי יהיה בטוח לוח אם+כ.מסך שלא יבוסס על צ'יפים של :nono: NVIDIA

פורסם

באיזה דרך "סירסת" את המעבד? והאם בדקת שזה באמת עזר...?

פורסם
  • מחבר

רשמתי "סירסתי", הכוונה ביטלתי עבודה של ליבה אחת,לא מודינג חומרתי כלל

נקרא VistaBootPRO 3.3, כלי להתעללויות שונות ומשונות בVISTA , שבעזרתו גרמתי לויסטה לעבוד עם ליבה אחת בלבד

איך אני יודע שזה עובד? פשוט מאוד, אחרי בוט, אני רואה בCPU METER שרק ליבה אחת עובדת והפלא: הדרייבר עובד חלק...

איך שאני מבטל את ה"סירוס" הזה, חוזרת התקלה עם הקוד 43(אחרי RESBOOT)

בהתחלה ניסיתי דרייברים של XP שעבדו עם 2 ליבות, הבעיה היא שדרייברים של XP בויסטה ביטלו האצת חומרה כך שזה עבד די דומה לSAFEVGA הסטנדרטי של ויסטה

כרגע עדיין מחפש פיתרון אלטרנטיבי, אבל הוא כנראה יבוא מפורומים בחו"ל :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים