פורסם 2008 בינואר 1717 שנים שלום ראיתי את התוכנה הזאת בתוך התוכנות המומלצות כאן בפורום , מישהו יכול להביא לי מדריך בעברית לשימוש בתוכנה ? אם אין מדריך , אז לפחות הסבר בסיסי. תודה
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים אין מה לדעת...יש לך בצד שמאל את התפריט שמחליף בין installed drivers ו- installed softwareשם אתה רואה את הגרסאות שמותקנות לך ואת הגרסאות העדכניות ביותר במאגר שלהםאם הוא לא סורק לך אוטומטית לעדכונים אז תלחץ למעלה על הכפתור check updatesבכל אופן, אם אתה משתמש בגרסאת הניסיון אז יש לך חלונית קופצת שעושה את זה במקום דרך התפריטים של התוכנה (ככה הם שומרים על האפשרויות נעולות לניסיון בלבד).
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים מחבר אין מה לדעת... יש לך בצד שמאל את התפריט שמחליף בין installed drivers ו- installed software שם אתה רואה את הגרסאות שמותקנות לך ואת הגרסאות העדכניות ביותר במאגר שלהם אם הוא לא סורק לך אוטומטית לעדכונים אז תלחץ למעלה על הכפתור check updates בכל אופן, אם אתה משתמש בגרסאת הניסיון אז יש לך חלונית קופצת שעושה את זה במקום דרך התפריטים של התוכנה (ככה הם שומרים על האפשרויות נעולות לניסיון בלבד). כן גם אני חשבתי שזה ככה הבעיה היא שאחרי שאני עושה סריקה הטבלה עדיין ריקה ואני לא מבין למה , הנה תמונה :
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים מחבר טוב התקנתי מחדש את התוכנהועכשיו היא כן מוצאת את הדברים שמותקנים אצלי במחשב אבל היא לא נותנת את הגירסאות החדישות של התוכנהאתה יכול לראות כדוגמא את Acronis שמופיעה שם בתמונה , יש לי את גירסה 10 וקיימת גירסה 11 והיא לא מראה אותהמצורפת תמונה,מה לעשות ?![attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים מחבר מה זה גירסת הניסיוןן...זאת גירסת ניסיון שהורדתי ואז עשיתי מה שצריך לעבודה בטווח ארוך...
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים אני יודע, אני פשוט מנסה להביל אותך לאט לאט לנקודה שהשתמשת בקראק על הפנים, אבל אתה לא הכי קולט רמזים.בכל אופן הפורום לא תומך בווארז, אז אין לי פתרון יצירתי בשבילך חוץ מלהשתמשת בגרסאת הניסיון כמו שהיא אמורה להיות או לקנות עותק חוקי.הבעיה לא אצלך במחשב ולא בתוכנה.
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים מחבר חחח זה הקראק היחידי שיש הבנתי את הרמז ... אבל זה לא המקום לדבר על זה אז לא חשוב אני אומר לך שהבעיה היא לא בקראק אשמח אם תמצא איזה פתרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.