פורסם 2008 בינואר 1717 שנים למרות שהביוס כן מזהה ואני יכול להיכנס למערכת הפעלה הישנה במחשבמחשב נייד....
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים כנראה שהבקר אחסון לא סטנדרטי או בקר מסוג SATA וצריך להתמיע בדיסק ההתקנה את הדרייבר המתאים.מדריך להטמעת דרייברים בדיסק של הוינדוס בעזרת nliteאגב, מדובר בדיסק התקנה שהשגת בעצמך או משהו שבא עם הלפטופ?בלפטופ יש קבצי התקנה של וינדוס על ההרדיסק שהגיעו מהחנות?מכוון שהמערכת עובדת כמו שצריך בלי קשר להתקנה, אני לא רואה כאן בעיית חומרה אז התארד מועבר לפורום תוכנה.
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים מחבר 1. הדיסק הגיע עם המחשב2. יש קבצי התקנה של הוינדוס שהגיעו מהחנות (אף פעם לא עבר פורמט)3. יש תמונה עם פרטים של ההארד דיסק אם אתה עדיין חושב שזאת הבעיה4. על הדרך הטמפ' ליבות בערך 60 מעלות זה הגיוני למחשב נייד?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים באמת נראה כמו בעיית דרייבריםאם אתה לא רוצה להתמיע את הדרייבר של הבקר אחסון על הדיסק, אתה יכול לשים אותו על דיסק-און-קיי ובמהלך ההתקנה לשלב אותו.את הדרייבר תמצא או בדיסק\דיסקט שהגיע עם המחשב, אם יש תיקיה "רשמית" השאירה החנות אם כל מה שצריך על ההרדיסק שלך או באתר של יצרן הנייד.
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים מחבר לא הצלחתי למצוא דרייברים לכונן HTS541080G9SA00ואיך אני משלב דיסק און קי בזמן שדיסק ההתקנה סורק את כל החומרה במחשב שלי?[br]פורסם בתאריך: 18.01.2008 בשעה 00:06:20...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים אתה צריך דרייבר לבקר אחסון ולא להרדיסק עצמו (יושב על הלוח אם).את הדיסק און קיי אתה יכול לשים גם מההתחלה, אתה פשוט משלב את הדרייבר בהתקנה כשהוא נותן לך אפשרות ללחוץ F6
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים מחבר אוקי פתרתי את הבעיה הנה הממצאיםבביוס היו האפשרויות הבאות:sata controller1. Compatible - sata primary pata secondary2. Enhanced - sata primary in native pata primary in legacyהברירת מחדל של הביוס היא האופציה השניה אבל כשהעברתי לראשונה הדיסק התקנה של וינדוס זיהה את הכונןוכשנכנסתי לוינדוס הישן הוא הודיע על התקןideהשאלה היא מה כל אחת מהאופציה מסמלת והאם השנייה תנצל את הדיסק הקשיח בצורה טובה יותר או להפך...[br]פורסם בתאריך: 18.01.2008 בשעה 00:43:38בנוסף האם בטוח לעשות פורמט אחרי שההתקנה זיהתה את הכונן?[br]פורסם בתאריך: 18.01.2008 בשעה 00:44:16ואולי יש לך מושג עם 60 מעלות זה בסדר למעבד?
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים זה בסדר גמור, פשוט העברת את הבקר SATA למצב שהוא מזדהה כ-IDE.לא תיהיה בעיה להמשיך את ההתקנה של הוינדוס אם הוא מזהה את הדיסק.בקשר לטמפ' של ניידים אני לא רוצה סתם להטעות אותך, תפנה לפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?board=62.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.