עבור לתוכן

שאלה בקשר למודינג של לדלת של המארז (חלון+תאורה)...

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לעשות מודינג לדלת של המארז שלי.

קראתי את המדריך והבנתי איך עושים אבל לא מסבירים שם איך שמים מאוורר עם תאורה שם והכל..

אז בעצם אחרי שאני מחבר את הפרספקס לדלת איך אני מחבר לשם מאוורר מואר? מאיפה משיגים את הברזלים האלו ששומרים על המאוורר? ראיתי בפורום משהו ואני רוצה לעשות דומה לזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222481.0..מאיפה אפשר להשיג את הברזל הזה שיש לו שם ואיך בכלל אני מחבר את המאוורר לפרספקס?

אשמח לאתר שמוכר את כל התאורות ומאווררים מוארים וכל השטויות האלו..

תודה.

פורסם

אחי קודם כול ל"ברזלים האלו ששומרים על המאוורר" קוראים גרילים . . הכוונה גריל אותו עיקרון של מנגל :) המאוורר מיתחבר לפרספקס ב 4 חורים+4 ברגים למאוורר. פשוט מאוד. והחור לאוורור אתה יכול לעשות עם מקדח כוס או כול מיניי דרכים, יש הרבה אתרי אינטרנט שמוכרים ציוד מחשבים,תריץ חיפוש בגוגל תמצא מספיק.

פורסם

אני בספק אם ישארו לך שאלות לאחר שתבצע חיפוש, השאלות הנ"ל נדונו כאן כבר עשרות פעמים

אם ישארו לך שאלות - אנחנו כאן

כיום - כמעט כל חנות שכונתית מחזיקה מוצרי מודינג בסיסיים כגון מאוררים מוארים וקטודות.. (מה שלא היה בשנה וחצי האחרונות)

אם אתה עדיין רוצה להזמין דרך הרשת, יש לך את נועה \פנדס \זיגזג ועוד כמה חנויות שתמצא בחיפוש.

כמו כן, אני מציע לך לעבור כאן על כמה פרוייקטים באתר, רוב המודרים מראים את תהליך העבודה שלב אחרי שלב, אני בטוח שאתה תפיק מזה תועלת

ותלמד דברים חדשים, וכמובן - תקבל כל מיני רעיונות שתוכל ליישם בפרוייקט שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים