עבור לתוכן

|עזרה דחופה מאוד| בעיית וירוסים/ קילוגר

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל שמעתי שהקהילה פה הכי טובה ואני צריך את עזרתכם דחוף.

היום הפעלתי את האנטי וירוס (נוד32) כדי לסרוק וירוסים, הוא מצא לי כמהה וירוסים אז נתתי לו לטפל בהם ועשיתי ריסטרט...

כשהעלתי את המחשב מחדש, ראיתי שהוא מריץ לי אוטומטית keylogger- Ardamax KeyLogger

ניסיתי למחוק אותו דרך הקונטרול פאנל, הוא מראה לי שהוא מחק אבל הוא עדיין נמצא בstart menu, וגם אחרי ריסטרט ושחזור מערכת הוא שם...

מה שכן, כשאני מנסה לשזחר את המערכת הוא נותן לי רק להיום לפני שעתיים, בדיוק כשסרקתי את הוירוסים..

כשאני מנסה למחוק עוד דברים אחרים מהמחשב, הוא לא נותן לי כלום...

כשאני מנסה להפעיל את האימיול, הוא רושם שהוא לא מוצא את הקובץ הרצה שלו, למרות שהוא עבד לי מצויין כבר המון זמן...

חשוב להדגיש שהכל התחיל בדיוק היום...

גם האנטיוירוס לא עולה, הוא רושם שהוא נזוק/נפגע ואין אפשרות להפעילו...

אני צריך 2דברים ממכם- אנטיוירוס חדש(אחד טוב ואמין, אם אפשר גם לינק להורדה) וכמובן הדבר היותר חשוב- מה לעשות כדי להיפטר מהקילוגר הזה???

אני יודע בערך למה הוא גורם, ואני ממש לא רוצה שיפרצו לי את המחשב ויגלו סיסמאות והכל...

בקיצור, אני צריך את עזרתכם בדחיפות...

תודה מראש!

פורסם

אין ספק שהמצב אצלך לא תקין ויכול להיות שבין השאר הושתל אצלך הקיילוגר של ARDAMAX במתכונת זדונית כלשהי,

בכל אופן התוכנה ה"מקורית" היא לא זדונית ולא אמורה לעשות בעיות בהסרה.

אתה יכול להציץ באתר העזרה שלהם: http://www.ardamax.com/keylogger/help

הפתרון הכי יעיל במקרה כמו שלך זה להריץ אנטיוירוס מדיסק לייב - לדוגמא גרסאת הבוטאבל של קספרסקי או גרסא חינמית של UBCD (תקרא את המדריך הזה).

או לסרוק את הדיסק שלך ממחשב אחר (לחבר את ההרדיסק שלך כמשני ולא להריץ את מערכת ההפעלה).

הנוד32 שיש לך הוא אנטיוירוס מאוד מומלץ, אם בכל זאת אתה מחפש משהו אחר אז יש את הקספרסקי (תמצא בגוגל גרסאות ניסיון) או את ה-AVAST החינמי שכמובן בגוגל תמצא גרסא מלאה שלו בלי שום בעיה.

הדיון מועבר לפורום תוכנה,

להבא תקרא את הפירוט של כל פורום, פורום תמיכה טכנית עוסק בתקלות חומרה בלבד.

ותערוך את הכותרת שתציין שיש לך בעיית וירוסים, אתה יודע מספיק טוב שהמחשב לא הלך ובמקרה הכי גרוע פירמוט מחזיר את הכל לתפקוד רגיל, לא צריך לעשות דרמה מכל דבר.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, תודה על העזרה!

הבנתי שצריך להוריד אנטי וירוס חדש. יש לך במקרה לינק להורדה של אחד מהמומלצים שנתת לי?

ולגבי הקילוגר, מה אני עושה איתו? אני רוצה להסיר אותו לחלוטין מהמחשב, והוא לא נותן לי. מה אני יכול לעשות?

פורסם

כמו שאמרתי קודם, זאת כנראה לא הגרסא הרגילה של הקילוגר כי הוא לא אמור להיות כזה קשה להסרה (תוכנה חוקית בכל אופן).

יכול להיות שזה איזשהו וירוס\תוכנה זדונית אחרת שמשתמשת בו

כנראה שתיהיה חייב להריץ אנטיוירוס בבוטאבל (לפני שהוינדוס עולה),

יש לך במדריך של ה UBCD לינק להורדה שלו (הוא כולל איזה 2-3 אנטיוירוסים חינמיים בתוכו להפעלה בבוט).

בקשר לקספרסקי בוטאבל, אני חושב שזה בגרסא הקנויה ולא בגרסאת הניסיון.

פורסם

SPYBOT נפתר ממנו

(הרצתי אותו על כמה חברים שלי בשיא הכיף פעם D: )

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים לפרט בבקשה?

spybot?

בוטאבל??

אני מצטער, אבל אני לא כל כך יודע מה זה אומר...

ועכשיו ניסיתי להתקין מחדש את הנוד32, וכשאני עושה לו update הוא מבקש את השם משתמש וססמה שבחרתי בהתקנה, אני נותן לו אותם, והוא מבקש שוב..

לא ממשיך בתהליך אלא מבקש שוב ושוב ושוב...

עריכה- אני רואה שיש פה אפשרות לעשות לקילוגר self destruct, עכשיו, האם זה יעזור לי? האם זה יעיף לי אותו לגמרי מהמחשב?

או שה spybot הזה יותר טוב ובטוח? ואם כן אז מה זה בכלל?

תודה

פורסם

תנסה קודם כל דרך התוכנה עצמה (דרך האפשרויות של הקיילוגר), אם לא עוזר אז תשתמש ב SPYBOT

תוריד אותו מפה: http://www.safer-networking.org/en/download/index.html

בקשר לשם משתמש וסיסמא של ה-NOD32 אולי עברה התקופה שלהם (הרי הרישיון מוגבל בזמן).

פורסם
  • מחבר

לא, זה לא המקרה.

כשהתקנתי, הוא ביקש ממני לבחור שם משתמש וססמה, וזה מה שעשיתי...

ואז כשאני מכניס אותם הוא לא נותן...

כאילו לא קניתי את זה או משהו, הורדתי לפני חצי שנה מהאינטרנט, ככה שזה לא רשום כרשיון או משהו...

יש איזשהו גירסא מלאה חינמית של אנטי וירוס אחר מומלץ שאתה מכיר?

---תודה רבה על העזרה עד עכשיו---

עריכה- הורדתי את הספייבוט. איך אני עושה את זה דרכו?

פורסם

לא, זה לא המקרה.

כשהתקנתי, הוא ביקש ממני לבחור שם משתמש וססמה, וזה מה שעשיתי...

ואז כשאני מכניס אותם הוא לא נותן...

כאילו לא קניתי את זה או משהו, הורדתי לפני חצי שנה מהאינטרנט, ככה שזה לא רשום כרשיון או משהו...

יש איזשהו גירסא מלאה חינמית של אנטי וירוס אחר מומלץ שאתה מכיר?

---תודה רבה על העזרה עד עכשיו---

עריכה- הורדתי את הספייבוט. איך אני עושה את זה דרכו?

פשוט עושה סריקה למחשב עם התוכנה

תנסה גם את spyware doctor אולי היא תעזור, אני לא בטוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים