עבור לתוכן

כרטיס מסך ששרף את הלוח אם. האם יכול לקרות?

Featured Replies

פורסם

שלום!!

היה לי לוח אם P4P800 DELUXE של ASUS וקניתי לפני כשנה כרטיס מסך חדש 7600GT של LEADTEK. הכל עבד יפה עד שמסיבה מסתורית הכרטיס מסך הפסיק להזדהות וכל הזמן היתה התראה BOOT FAIL VGA TEST. הכרטיס הוחלף באחריות וכעבור שבועיים של עבודה המחשב התחיל להיתקע עד שלבסוף לע עלה בכלל ובביוס הופיעה שגיעה:

DMA CONTROLLER ERROR

FATAL ERROR

SYSTEM HALTED

מהמצב הזה כבר לא הצלחתי לצאת אחרי נסיונות לאפס את הביוס המחשב היה מתחיל לעלות ואז ניתקע עדין בביוס ושוב היתה חוזרת ההודעה. לבסוף אפילו הספק הפסיק להידלק מהכפתור למרות שהוא תקין. אחרי המון זמן מצאתי לוח מתאים וקניתי ספק חדש של HEC הרכבתי את המערכת שוב התקנתי הכל ולאחר יום אחד של עבודה הופיעה אותה הודעה שוב. אז התחלתי לחשוב מה הוספתי לפני שהלוח נשרף וחשבתי על הכרטיס מסך שחזר מתיקון. החלפתי לכרטיס מסך היש והכל עובד מעולה כבר יותר מחודש. אינני יודע מה לעשות הכרטיס מסך עלה לי 100 ש"ח והוא עדין באחריות. החנות (PLONTER) לא רוצה לזכות אותי עליו אך הם מוכנים לתקן אותו כל הזמן במסגרת האחריות, אבל אני מפחד להרכיב אותו שוב וכמובן שהם לא רוצים להיחייב לשום דבר (למרות שהבתי מהם שהם נתקלו במרה דומה עם כרטיס זהה). מה אני עושה? אני עבוד עצות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים