עבור לתוכן

עזרה בבחירת מסך 20 אינץ' למשחקים וסרטים עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מסך 20 אינץ' 3:4 אבל המבחר גדול מידי ואין לי מושג מה לבחור

מסך מחשבוVW202TוAsusו

יצרן: Asus , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 5 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1680x1050, מסך שטוח: שטוח לחלוטין פרטים נוספים...

מסך מחשבוLS201וAsusו

יצרן: Asus , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 5 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1400x1050, מסך שטוח: שטוח לחלוטין פרטים נוספים...

מסך מחשבוL2000CNוLGו

יצרן: LG , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 6 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1600x1200, מסך שטוח: שטוח לחלוטין פרטים נוספים...

מסך מחשבו203BוSamsungו

יצרן: Samsung , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 8 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1400x1050, מסך שטוח: שטוח לחלוטין פרטים נוספים...

מסך מחשבו204BוSamsungו

יצרן: Samsung , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20.1 אינטש, זמן תגובה: 5 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1600x1200, מסך שטוח: שטוח לחלוטין פרטים נוספים...

איזה הכי טוב מבינהם או האם יש אופציות אחרות שטובות יותר לדעתכם?

תודה לעוזרים :)

פורסם

עדיף לעלות כמה מאות שקלים מעבר ל-2000 ולקחת DELL 2007FP או Philips 200P7ES. הרבה יותר טובים מכל מה שרשמת (ולכן גם עולים יותר).

פורסם
  • מחבר

כן לקחתי את האופציה הזאת בחשבון אבל אין לי את הכסף הזה כדי להשקיע במסך אולי אפילו הגזמתי שרשמתי 2000 שקל

1500 פלוס מינוס, הציעו לי מסך של פיליפס Philips 200W6 שעולה כ1400 שקל ואמרו לי שהוא ממש טוב, אני כרגע מתלבט בינו לבין

LS201וAsus שהוא מסך מדהים לפי מה שראיתי מאוד יפה רואים טוב והוא לא כמו LCD רגילים יש לו זכוכית כזאת שזה ממש מגניב

למרות שלא ראיתי עליו סרט או שיחקתי עליו משחק, בשורה התחתונה אני רוצה מסך שיציג את הביצועים הטובים יותר אז מה כדאי זה או הפילפיס?

פורסם

אם תמצא פיליפס 200W6CS תקין איפה שטוענים שיש להם הוא באמת המסך הכי טוב ברמות התקציב שלך.

לגבי מסכים עם ציפוי מבריק כמו האסוס - תפקידו של הציפוי הוא לנסות ולחפות בתצוגה על הנתונים הגרועים שלו ולעשות את הצבעים יותר עזים ממה שהם באמת. זה כמו שמתבלים בשר לא איכותי כדי לבלבל את חוש הטעם.

פורסם
  • מחבר

מזאת אומרת תקין? והאסוס הספציפי הזה לא טוב, סבבה, לא יקנה אותו

גם אמרו לי על איזה מסך של ViewSonic לא זוכר את הדגם...

פורסם

הכוונה בבדיקת תקינות: בדיקת פיקסלים שרופים בחושך עם תוכנה כגון dead pixel buddy, דליפות אור בטפט שחור בחושך עם אותה תוכנה הנ"ל ובין השאר תיפקוד של מקשי התפריטים בחזית המסך.

ל-Viewsonic יש אכן מסך איכותי עם פאנל VA והוא ה-VP930 שעולה החל מכ-1700 ש"ח אשר יכול להיות חלופה נהדרת לפיליפס אם לא תמצא אותו.

פורסם
  • מחבר

יש לי מסך LCD של ניורון 15 אינץ' כבר 7 שנים ואף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת..

כאילו אין לי נקודוץ שחורות על המסך אם זאת הכוונה לפיקסלים שרופים.

המסכים של פיליפס מתאפיינים בבעיות הללו?

ומוכרים בחנות יתנו לי להשתמש בתוכנה הזאת על המסך לפני שאני קונה כל העניין של הפתיחה והכל...

פורסם

ה-200W6CS כבר לא מיוצר כך שנשארו יחידות בודדות בחנויות. חלק לא תקינות לכן מוצע לבדוק אותו, כי הוא באמת יותר איכותי ב-1400 ש"ח יותר מכל מסך אחר במחיר זה.

פיקסלים שרופים נוצרים במהלך ייצור המטריצה, ואם אתה לא רואה מהקופסא פיקסל שרוף יש סיכוי של 99% שלא תראה בעתיד פיקסל שרוף.

אתה יכול לבדוק בחנות אם יש מצד המוכרים נכונות לכך כולל להחשיך עבורך לכמה דק' בחלק אחר של החנות את האור אם כי זה לא סביר, לכן כדאי שיתחייבו לאפשר לך החזרה על כל בעיה במסך לאותו יום או למשך שבוע שכן בבית תוכל לבדוק באין מפריע בחושך.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה אחת - הפיליפס הוא 16:9 או 4:3 ? אני רוצה 4:3, הבנתי שהווידסקרין הם יותר קטנים ב25% ממסכים בעלי אותו אינץ' אך שאינם ווידסקרין ככה שבעצם עדיף לי לקנות את 930 וזהו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים