פורסם 2008 בינואר 1618 שנים חחח טוב אני מסובך... לא יודע מה יותר משתלםלקנות 6 בקבוקים של 2 ליטר שעולים 12 שקלאו לקנות 8 בקבוקים של 1.5 ליטר שעולים 17.9 שקל?מה יותר משתלם?
פורסם 2008 בינואר 1618 שנים עדיף לקנות 6 בקבוקים של 2 ליטר ב12 שקל...תחשב מחיר לליטר..בראשון ליטר שווה שקלובשני הוא שווה בערך שקל וחצי...
פורסם 2008 בינואר 1618 שנים תגיד ישנת בשעורי חשבון או משהו? ;D בשישייה של השתי ליטר כל ליטר עולה לך שקל ובשמינייה של הליטר וחצי כל ליטר עולה לך בערך שקל וחצי (1.4916) אני לא מאמין שכתבתי את זה עכשיו
פורסם 2008 בינואר 1618 שנים בטח אתה גם מתכוון ל6 בקבוקים של שני ליטר של עין גדי נכון? תאמין לי זה המים הכי טובים שיש....
פורסם 2008 בינואר 1618 שנים זה תלוי בשני המקרים אתה רוכש 12 ליטר, ובהנחה שאין חשיבות לכל דבר פרט למוצר (מקום, חווית קניה, צורת תשלום, מראה המוכרת ועוד) אז ההבדל היחיד מבחינתך הוא החלוקה אם יש משמעות לכמות בקבוק למשל גזים - בקבוק שנפתח מתחיל לאבד גזים ונניח אתם מעדיפים את הקולה שלכם מוגזת ולבקבוק גדול יקח זמן רב להסתיים ועד אז הקולה תשאר חסרת גזים חלוקה לשולחנות - המשקאות אומרים להיות מחולקים במסיבה לנניח כמה אזורים סחיבה - 8 ילדים קטנים צריכים לסחוב את זה ואינם יכולים להרים את המשקל של הבקבוק הכבד ולא יסחוב זאת המבוגר שאינו יכול לשאת את הכל, ים אז עדיף לקנות את ההצעה בעלת הפיזור הגדול יותר - כרי הצעה 2 אבל אם אין כך הדבר ונניח מדובר על בית שבו אין חשיבות לגזים במשקה או בכלל יש פה עניין עם מים מינרלים לא רואה כל סיבה לשלם פרמיה ולקנות הצעה אחרת יקרה יותר ולכן כדאי לרכוש את הצעה 1 - 6 הבקבוקים אז, שאלה באיזה קורס פתרתי? אגב, אם מדובר על חשבון פשוט ולא משהו מתחכם, נראה לי שהיום בכל סלולארי יש מחשבון. תתפלא עד כמה הוא יעיל
פורסם 2008 בינואר 1618 שנים מחבר זה תלוי בשני המקרים אתה רוכש 12 ליטר, ובהנחה שאין חשיבות לכל דבר פרט למוצר (מקום, חווית קניה, צורת תשלום, מראה המוכרת ועוד) אז ההבדל היחיד מבחינתך הוא החלוקה אם יש משמעות לכמות בקבוק למשל גזים - בקבוק שנפתח מתחיל לאבד גזים ונניח אתם מעדיפים את הקולה שלכם מוגזת ולבקבוק גדול יקח זמן רב להסתיים ועד אז הקולה תשאר חסרת גזים חלוקה לשולחנות - המשקאות אומרים להיות מחולקים במסיבה לנניח כמה אזורים סחיבה - 8 ילדים קטנים צריכים לסחוב את זה ואינם יכולים להרים את המשקל של הבקבוק הכבד ולא יסחוב זאת המבוגר שאינו יכול לשאת את הכל, ים אז עדיף לקנות את ההצעה בעלת הפיזור הגדול יותר - כרי הצעה 2 אבל אם אין כך הדבר ונניח מדובר על בית שבו אין חשיבות לגזים במשקה או בכלל יש פה עניין עם מים מינרלים לא רואה כל סיבה לשלם פרמיה ולקנות הצעה אחרת יקרה יותר ולכן כדאי לרכוש את הצעה 1 - 6 הבקבוקים אז, שאלה באיזה קורס פתרתי? חפרנית חחחח
פורסם 2008 בינואר 1618 שנים אל תגיד שלא מתייחסים אלייך או נותנים לך תשובה מלאה (כמו שהמורות אומרות) חוצמזה, אם באמת לא יכולת לפתור את התרגיל הזה לבד ואתה חבר אמיתי באתר הזה (כלומר לפחות בן 14) כדאי שתלך לישון או שתפסיק לקחת את החומר הזה הוא עושה לך בלגן...
פורסם 2008 בינואר 1618 שנים אל תגיד שלא מתייחסים אלייך או נותנים לך תשובה מלאה (כמו שהמורות אומרות) חוצמזה, אם באמת לא יכולת לפתור את התרגיל הזה לבד ואתה חבר אמיתי באתר הזה (כלומר לפחות בן 14) כדאי שתלך לישון או שתפסיק לקחת את החומר הזה הוא עושה לך בלגן... את נשמעת פוסטמה רצינית...
פורסם 2008 בינואר 1618 שנים את נשמעת פוסטמה רצינית...נוספה לך אזהרה על העלבת משתמש,זוהי האזהרה השנייה שלך, בשלישית תושתק\תורחק מהפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.