עבור לתוכן

בעיות עם LG 1960TR

Featured Replies

פורסם

שלום.

קניתי לפני ימים ספורים מסך חדש מחברת "אופיס דיפו" בדגם LG 1960TR.

אני עוסק בעיצוב גרפי, ונתקלתי בבעיה,

gradients (שילובי צבעים) נראים לא טוב, מקוקוים.

דוגמה לגרדיאנט:

http://www.wuphonsreach.org/Games/SimCity4/HbgPA/24x16_GradientHeighMap.png

הייתי שמח לאיזו הצעה לפיתרון.

אני משתמש ברזולוציה 1280 על 1024,

32BIT ווינדוס XP.

פורסם

להחליף למסך שכן מתאים לגרפיקה יכול להיות פתרון אם זה יתכן כלכלית

התמונה שפרסמת זה צילום מסך שלך או סתם דוגמא ל gradients ?

פורסם

המסך הנ"ל מכיל פאנל TN והוא לא כלל מצטיין ביכולת לבצע גרדציה מושלמת במעברי צבעים מדורגים (גרדיאנטים). כל מסך שמבוסס על פאנל TN לא מתאים לעיבוד גרפי.

אני ממליץ לך להזדכות על המסך ולקחת מסך 19" איכותי כגון samsung 971 או EIZO S1931 שמציגים מעברי צבעים מדורגים ללא באנדינג. יש לרשותך ביקורת השוואתית שלהם בנעות שבראש הפורום.

פורסם

ספציפית לאו דווקא יש קשר בין באנדינג ל-TN, אבל כמובן להתעסק בעיצוב גרפי על פאנל TN זה די מצחיק.

פורסם

אכן אין קשר לכך, גם בפאנלים כגון VA או IPS יכול להיות באנדינג בגרדיאנטים, למשל ב-2407WFP לאחר הפחתת בהירות מציג באנדינג.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שבגלל שזרקתי את הקרטונים אני לא יכול להזדכות עליו.

פורסם

אתה יכול לקחת את המסך ליבואן ולהראות להם את הבאנדינג. אולי יסכימו להחזיר לך את עלותו בשלמותו או בחלקו הסיכוי קלוש אבל קיים.

פורסם

דווקא ב-FCENTER לא נתקלו בבעיות של BANDING בדגם הזה, אלא ציינו לטובה שלמסך אין בעיה עם גרדיאנטים. מובן, שזה יכול להשתנות מרוויזיה לרזוויזיה ולפעמים גם מיחידה ליחידה, אבל אולי תנסה לשחק קצת עם ההגדרות. למשל נסה לכוון אותו ל-100NIT (בהירות וניגודיות על 45-50%). נסה גם לשחק עם שיטת החיבור (VGA/DVI).

פורסם

בכל מקרה לא הייתי נשאר עם מסך כזה לעיצוב גרפי, גם אם ניתן לפתור באנדינג בדרך זו או אחרת. זוויות הצפייה הצרות אשר גורמות להיפוך גוונים מתמיד עם כל תזוזת ראש קטנה רק תגרום לביזבוז זמן עבודה יקר של גרפיקאי במאמצים לבצע עיצוב מוצלח.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה.

כרגע אין לי הרבה מה לעשות אני מבין, להחליף מסך זו לא אופציה מבחינתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים