עבור לתוכן

כרטיסי מסך מובנים לעומת כרטיסי מסך (נפרדים) ישנים

Featured Replies

פורסם

סתם שאלה שעלתה - האם הכרטיסים המובנים של היום (GEFORCE 6100 ואילך) יותר חזקים מכרטיסים ישנים מתקופת ה GEFORCE 4 MX?

חיפוש באינטרנט העלה שהFILL RATE של הMX הוא בסביבות ה1.1 מיל., אבל לא הצלחתי למצוא את הנתונים המקבילים של הכרטיסים המובנים.

מישהו יודע?

פורסם

כן הם יותר חזקים.

לדוגמר הX3100 של אינטל חזק בערך כמו ה7100.

פורסם

סתם שאלה שעלתה - האם הכרטיסים המובנים של היום (GEFORCE 6100 ואילך) יותר חזקים מכרטיסים ישנים מתקופת ה GEFORCE 4 MX?

חיפוש באינטרנט העלה שהFILL RATE של הMX הוא בסביבות ה1.1 מיל., אבל לא הצלחתי למצוא את הנתונים המקבילים של הכרטיסים המובנים.

מישהו יודע?

תלוי איזה כרטיס מובנה ומול איזה כרטיס רגיל ישן

וכמובן לאיזה שימושים

בעיקרון כרטיסי OB לא יספקו גימר רציני וגם כרטיסים מיושנים לא

פורסם
  • מחבר

לא מדובר פה על גיימינג :)

פשוט המחשב הנוכחי שלה מת (פנטיום 3 733MHZ... כבוד לפז"מ) והיא בקשה את העזרה שלי בקניית חדש. בתקציב שלה לא נכנס כרטיס מסך נפרד, והיא שאלה אם כרטיסי מסך מובנים יתנו לפחות את מה שהMX (מה שיש לה כרגע...) נותן - היא לא מבקשת יותר מזה. הרגעתי אותה שכן אבל ליתר בטחון אני שואל כדי לא לצאת דפקט :)

פורסם

אם מדובר בפעולות של משתמש ממוצא אז באמת אין שום בעיה ללכת על כרטיס מובנה.

פורסם

תקנה לוח אם כרטיס מסך OB של הנווידה או AMD

כרטיסי מסך של אינטל בדרך כלל גרועים

אם זה יכנס לתקציב אז עדיף כרטיס OB שתומך בסרטוני HD בחומרה

פורסם
  • מחבר

הכיוון כרגע הוא לוחות AM2 NFORCE 405\430 עם 6100 מובנה...

פורסם

עדיפ לך לקחת לוחות 690G

יש איתם כרטיסי OB חזקים יותר.

פורסם

לדעתי ממילא לא תצליך לחבר את הכרטיס הישן כי השתנה החיבור.אם אין מטרת משחקים וגרפיקה אז OB יעשה את העבודה (הוא אמנם לוקח משאבי מערכת אך במקרה הזה זה לא נורא).

פורסם

אתה לא יכול להשוות את ה6100 ל440MX באותה תקופה שהלוחות בעלי הכרטיסים האלה יצאו יצא גם הNFS הראשון עם כל אפקטי הBLUR וכו'...שיחקתי איתו במחשב בעל GF4 ועל מחשב בעל ה6100 המובנה הביצועים היו הרבה יותר גבוהים ומספקים גם מבחינת בידיקת 3DMARK ה6100 המובנה מזיין בעליל את ה5200 בעל ה128BIT של אותה תקופה שהיה הרבה יותר חזק מהGF4..אז לסיכום כן היא תנפיק תוצאות גבוהות בהרבה מהכרטיס הקודם שלה ובכלל מהמחשב כולו אבל אני כמו תמיד דגלתי ועדין דוגל בעובדה שעדיף כבר להוסיף עוד כמה שקלים ולהביא כרטיס לא מובנה ולוותר על הלוח בעל הכרטיס המובנה כמה כבר עולה היום GF8400??...או GF7300??...אבל אם כסף זה ממש סוגייה אז אל דאגה הכרטיסים המובנים יפיקו את המקסימום בישבילה..

פורסם

ושוב מדובר במשתמשת שלא משחקת (מקסימום סוליטר) לפי מה שהבנתי אז מה ממש לא משנה. :lol:

פורסם
  • מחבר

לדעתי ממילא לא תצליך לחבר את הכרטיס הישן כי השתנה החיבור.אם אין מטרת משחקים וגרפיקה אז OB יעשה את העבודה (הוא אמנם לוקח משאבי מערכת אך במקרה הזה זה לא נורא).

תראה, אני יודע שהכרטיס הישן לא יתאים ללוח - אבל זה לא מה ששאלתי,נכון? בכל מקרה לקנות עכשיו לוח עם חיבור AGP יהיה טמטום גמור, אם עוד מוכרים כאלה בכלל. מצד שני, אין תקציב לכרטיס מסך נפרד (לוח אם מינימלי + כרטיס מסך ברמה של 7300GS זה כבר 550 שקל בערך...), אז נאלצים להסתפק בO.B., ומכאן השאלה.

ואגב, אין משחקים אבל יש פוטושופ, פיינטר ודומיו, אבל אם לזכור שהמחשב שהיא השתמשה בו עד עכשיו הכיל 256 מגה זכרון (SDRAM! אפילו לא DDR1) אני לא חושב שהיא תתלונן.

מישהו מהמגיבים טען שהכרטיסים המובנים של ATI (אני מדבר על X1200, X1250) עדיפים על 6100 של INVIDIA. למישהו יש מידע השוואתי? אני יודע שלחבר שלי יש נייד עם ATI מובנה (אחד מהשניים המוזכרים) והוא נותן ביצועים יותר טובים משהייתי מצפה מכרטיס מובנה. עדיין, השוואה לא תזיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים