עבור לתוכן

בהמשך "לבעיית ה RAM" שאלה קטנה בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום ! יש לי שאלה קטנה בעיניין הכמות RAM שהמחשב שלי לוקח.

הסבירו לי כאן בפורם שהסיבה שזה קורה, זה בגלל כול התוכנות והדריברים שעובדים ברקע

רציתי לדעת אם אני יעשה משתמש נוסף ב WINDOWS ותחת אותו משתמש אני יבטל את כול התוכונות שעולת ב STARTUP וישאיר רק את המינימום בשביל לעבוד על המחשב, אז האם המחשב שלי ירוץ יותר מהר ? והאם זה יפגע לי בכול התוכנות והביצועים של המשתש הראשי מתי שאני יחזור לעבוד עליו?

תודה רבה על העזרה !

פורסם

כמה RAM יש לך ועל איזה מערכת הפעלה אתה עובד?

בגדול, פחות תוכנות עובדות = פחות משאבי מערכת תפוסים

תבדוק איזה תוכנות מיותרות מופעלות עם ההפעלה של הWINDOWS ותבטל אותן

לא נפתרה הבעיה? תוסיף עוד RAM

פורסם

הSTARTUP זה תוכנות שמופעלות ישר עם הכניסה לוינדוס

אז אם תבטל אותם תוכנות , זמן הכניסה לוינדוס יהיה יותר קצר

אם אתה רוצה שהמחשב יפעל יותר מהר , תבטל STARTUP תעשה ניקוי ואיחוי להארד דיסק , לסרוק וירוסים ורוגלות

כל אלה ישפרו לך את הביצועים

פורסם

הSTARTUP זה תוכנות שמופעלות ישר עם הכניסה לוינדוס ההתחברות ליוזר.

אז אם תבטל אותם תוכנות , זמן הכניסה לוינדוס יהיה יותר קצר עליית הדסקטופ (מרגע בחירת המשתמש\הקלדת הסיסמא).

אם אתה רוצה שהמחשב יפעל יותר מהר , תבטל STARTUP תעשה ניקוי ואיחוי להארד דיסק , לסרוק וירוסים ורוגלות

כל אלה ישפרו לך את הביצועים

יש הבדל בין logon ל login

עליית הוינדוס (מרגע הפעלת המחשב ועד הגעה לחלון בחירת היוזר) תלויה בעיקר בחומרה ובדרייברים.

פורסם
  • מחבר

אולי אדיף שאני יפרט מה הכוונות שלי ואז אולי תוכלו לענות לי ביותר פירוט בבקשה!

השימוש העיקרי שלי למחשב זה גלישה לאינטרנט והצגת עבודות של תמונות מול לקחות, בשביל זה התקנתי את תוכנת WINDOWS BLIND וכול מיני אנימציות נחמדות ומערכת הפעלה דמוי VISTA ובהגדרות של התצוגה נתתי עדיפות לחזות של הגרפיקה יותר מהביצועים, והתוצאה היא שיש לי מחשב שנראה מגניב

עכשיו כאשר אני צריך לעבוד עם כול מיני תוכנות גרפיות כמו PHOTOSHOP ו ACDSEE אז הביצועים של המחשב לא במקסימום שלו בגלל כול ההגדרות שציינתי ששיניתי.

לכן אני שואל אתכם בבקשה, אם אני יצור משתמש חדש בחלונות ובהגדרות שלו אני יעשה מקסימום ביצועים ומינימום משאבים לחזות של הגרפיקה, האם חשבון המשתמש החדש של חלונות לא יפריעה למשתמש השני בהגדרות? וב STARTUP ? והאם כמובן זה ייתן למחשב יותר כוח ?

תודה לכם על כל העזרה !

פורסם

לא תיהיה שום בעיה,

ההגדרות שציינת הם פר פרופיל (משתמש) ולא גלובליות.

בכל אופן אני לא מבין למה התארד בתמיכה טכנית אם אין כאן שום בעיה או יעוץ לגבי חומרה,

מועבר לפורום תוכנה.

פורסם
  • מחבר

לא תיהיה שום בעיה,

ההגדרות שציינת הם פר פרופיל (משתמש) ולא גלובליות.

בכל אופן אני לא מבין למה התארד בתמיכה טכנית אם אין כאן שום בעיה או יעוץ לגבי חומרה,

מועבר לפורום תוכנה.

קודם כול סליחה!

אבל התארד הזה התחיל כשחשבתי שמודבר בבעיית RAM

בעתיד לאיזה פורום אני פונה ?

פורסם

בנוגע לפתרון בעיות:

תמיכה טכנית הוא לפתרון בעיות שנגרמות מחומרה תקולה\לא מוגדרת טוב.

תוכנה הוא לפתרון בעיות עקב תוכנות ו\או דרייברים.

פורום WINDOWS הוא לבעיות במערכת ההפעלה עצמה שנגמרות מרכיבי מערכת ההפעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים