עבור לתוכן

חברות ייצרני הפאנלים

Featured Replies

פורסם

היי חברה

למה חברת LG samsung רק מייצרים פאנלים כמו S-IPS וכו' לשאר חברות ולא מייצרות מסכים כאלה עם אף פאנל איכותי אחד

הכל TN מעפן.רק חברות כמו DELL ועוד כמה משתמשים עם סוגי פאנלים וגם נורא בצימצום

מה יכול להיות שהם ועוד חברות רוצים להיתמקד על מסכים פשוטים שזה רוב השוק היום כי אם הם ייצרו עם פאנלים איכותיים שעלות הייצור נורא יקרה אז לא יהיה שווה להם,יכול להיות שלאנשים זה לא ממש מפריע והם לא רוצים להשקיע(!?)

כל מרכיבי החומרה מתקדמים מדי חודש בחודשו רק מסכי LCD נשארים אותו דבר

קיצר פתחתי בעבר נושא לגבי קנית מסך עם פאנל אייכותי (בשביל משחקים וסרטים)

הוצע לי על PHILPS וכאלה או NEC או DELL שלהם יש פאנל S-IPS אבל זה רק 20" ורחב כך שזה נראה קצת קטן עכשיו 22" אין סיכוי לפאנל איכותי

יש של DELL "24 גם עם פאנל איכותי אבל נורא נורא יקר 3,500-3790 ש"ח עכשיו אני בטוח שאם LG או SAMSUNG ייצרו סדרה כמו של מסכים אם פאנל אייכותים (לא 24" שכרגע יש ל LG שכרגע עולה הון וגם לא מצוייד בפאנל טוב) ואז תיהיה קצת תחרות ואז לפחות נוכל לראות מגוון מסכים אפילו מצומצם של שאר החברות עם פאנל איכותי

פורסם

בתור מוכר בחנות מחשבים אני יכול להגיד של- 95% מהאנשים שקונים מסכים אין מושג

שיש סוגי פאנלים ששונים באיכותם. רובם מבקשים את "המסך הכי זול שיש לך" ולכן חברות

המסכים מתמקדות בשוק שיש בו את הביקוש הכי גדול והרווח בהתאם.

פורסם
  • מחבר

נכון אתה צודק אף אחד כמעט לא יודע מה זה פאנל בכללתרק גודל ומחיר וכל השטיות עם רמת הניגודיות ומהירות

אבל למה LG לדוגמא לא מוציאה מסך אחד לפחות עם פאנל איכותי

הרי קצת אירוני שהיא ייצרית פאנילים איכותיים ולא מממשת את זה לעצמה

פורסם

כי היא חברה, התפקיד שלה הוא להציג רווחים בסוף השנה לא התקדמות טכנולוגית...

פורסם

ל LG יש מסכים כאלה. היבואן שלהם לא מביא אותם לארץ.

פורסם

אבל למה LG לדוגמא לא מוציאה מסך אחד לפחות עם פאנל איכותי

הרי קצת אירוני שהיא ייצרית פאנילים איכותיים ולא מממשת את זה לעצמה

גם Samsung אגב. כמות המסכים של Samsung שמשתמשים בפאנלים טובים זעומה יחסית לכמות הזבל ש-Samsung זורקת לשוק כל כמה חודשים. ב-17" היו כמה דגמים ישנים (172T, 173P) שכבר לא משווקים, ב-19" יש כרגע רק את ה-971P, ויש גם כמה דגמים יקרים בטירוף ב-24" ו-30.

בעבר אגב היו מסכי LG איכותיים בארץ: LG 1919B או 1819B עם פאנל IPS. כל מה שיש עכשיו זה זבל.

LG גם ייצרו פאנל IPS לניידים, עבור IBM/Lenovo, אך הפסיקו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים