עבור לתוכן

עזרה בבחירת טלפון מסלקום...כל טלפון חוץ מהN95...

Featured Replies

פורסם

שלום

אני צריך לקחת טלפון מסלקום

יש לי עכשיו את ה6120

אני רוצה להחליף אותו

למה כדאי?

פורסם

אנא רשום תקציב בכותרת...

פורסם

אנא רשום תקציב בכותרת...

מה לא היה מובן הוא אמר "הכל חוץ מ N95 ברשת סלקום" מכאן נובע שאפשר לבחור כל פלאפון שרשת סלקום משווקת חוץ מהN95....

פורסם
  • מחבר

מה לא היה מובן הוא אמר "הכל חוץ מ N95 ברשת סלקום" מכאן נובע שאפשר לבחור כל פלאפון שרשת סלקום משווקת חוץ מהN95....

עזבו את הדיקדוק

תעזרו לי לבחור חח

מה אתם אומרים על הN73?

פורסם

ה73 בעייתי מבוגג ומיושן, לעומת זאת יש לו אחלה מסך עם מצלמה טובה.

פורסם

צרכים, מכיר מה זה סמביאן, לא מכיר...פרט קצת אי אפשר לזרוק לך פה סתם דגמים באוויר

פורסם
  • מחבר

ממ כן מכיר קצת סימביאן

צרכים זה מוזיקה ומצלמה שתיהיה איכותית

ראיתי עכשיו שיצא בסלקום סוני אריקסון K910I משהו כזה...זה שמנערים והוא מעביר שירים...

איך הוא?

פורסם

למה אתה רוצה להחליף את ה6120 אם אפשר לשאול? (זה גם יעזור להבין מה אתה מחפש במכשיר)

פורסם

ממ כן מכיר קצת סימביאן

צרכים זה מוזיקה ומצלמה שתיהיה איכותית

ראיתי עכשיו שיצא בסלקום סוני אריקסון K910I משהו כזה...זה שמנערים והוא מעביר שירים...

איך הוא?

ה-K910I קצת גימיקי, יותר בסגנון של להשוויץ ביומיים הראשונים, לא יודע עד כמה כדאי לקחת אותו במחשבה לעתיד (לפחות שנה תשאר איתו?).

ה-K800I לצרכים שהצגת נראה עדיף, המכשיר מעולה בכל דבר וכמובן שיש לו מצלמה הרבה יותר טובה, מצד שני הוא חרוש טילים ופחות יפה...

פורסם
  • מחבר

למה אתה רוצה להחליף את ה6120 אם אפשר לשאול? (זה גם יעזור להבין מה אתה מחפש במכשיר)

כי יש בו משהו מרגיז

אני לא יודע להגיד לך מה אבל יש בו.

ה-K910I קצת גימיקי, יותר בסגנון של להשוויץ ביומיים הראשונים, לא יודע עד כמה כדאי לקחת אותו במחשבה לעתיד (לפחות שנה תשאר איתו?).

ה-K800I לצרכים שהצגת נראה עדיף, המכשיר מעולה בכל דבר וכמובן שיש לו מצלמה הרבה יותר טובה, מצד שני הוא חרוש טילים ופחות יפה...

יש לאבא שלי את הK800I אני לא אוהב אותו...

תכלס אני מעדיף נוקיה

הממשק הרבה יותר נוח....

פורסם

תקנה N81 זה מה שאני קונה.

פורסם

^^^ לא ידעתי שהוא משווק בסלקום...(אחלה פלאפון!)

פורסם

אין בסלקום , בטח יגיע עוד מעט , אבל הוא נמכר בחנויות סלולאריות.

תראה ב ZAP

פורסם

כן אני יודע שהוא נמכר בחניות...

שקלתי לקנות אותו בעצמי...(יש מצב שזה הפלאפון שנותן את היחס מחיר תמורה הטוב ביותר היום...)

פורסם

E65/N73 אנאערף.

כל עוד לא תגיד מה מפריע לך במכשירים ומה אתה מחפש אף אחד לא יכול לעזור לך.

בינתיים אנחנו יכולים להגיד לך - קח אחד מהמכשירים של נוקיה חוץ מ6120

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים