פורסם 2003 באפריל 1422 שנים איך אפשר להרכיב גופי קירור של מעבדים על כרטיסי מסך?ראיתי כאלה שעשו את זה, ורציתי לקנות איזה אחד של P4 ולהרכיב אותו אבל אין לי מוסג איך כי הגודל של המעבד הגרפי יותר קטן מהמעבד, ואי אפשר לקדוח בכרטיס, אז מה הם עשו שם שזה יושב יציב?
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים אתה לא קודח בכרטיס אלא בהיט סינק...אתה חותך אותו שיתאים לכרטיס ואז קודח חורים איפה שהברגים
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים אתה יכול לחזק את גוף הקירור עם אזיקונים, בחורים שיש כבר בכרטיס מסך אתה יכול להשחיל חוט נחושת עבה ולחזק אותו (כך אני עשיתי וזה מחזיק כך כבר 10 חודשים על הכרטיס שלי)
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים שאתה קודח, קח מקדח דק מהתחלה ותראה עם הבורג מתאים לו... כי כשאני קדחתי החורים יצאו גדולים מידי ואז מחוסר ברירה נאלצתי להשחיל דרך הגוף קירור לכרטיס חוט נחושת עבה (1.5 מ"מ) שגם מחזיק חזק מאוד.
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים מחבר אם כבר אז כבר..ראיתי מסכי LCD ממש קטנים שמראים רק טמפ, הם מחוברים ישר לחישנים לא דרך המחשבמישהו יודע איך קוראים להם? ואיך אני מחבר אותם לחישני טמפ, שאני קונה?נ.בקישור: http://www.hwzone.co.il/gallery/album34/aab
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.