עבור לתוכן

o.c לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לעשות O.C לכרטים 8800GTS 320MB MSI איך אוכל לעשות זאת בצורה הטובה ביותר

כפי שראיתי יש אפשרות לעשות זאת דרך הדרייבר פשוט לסמן שם אופציה ב VGA CLOCK שיניתי לרמה הגבוהה ביותר שם שהיא 6 אבל לא הרגשתי שינוי ויש שם עוד אופציות של CORE CLOCK שלא יודע מה זה אומר אבל יש אפשרות להזיז להגביר שם 2D CLOCK 3D CLOCK שעומדים כרגע על 575MHz ומתחת רשום MEMORY CLOCK שעומד על 1700MHz לא מבין מה זה גם אומר תעזרו בבקשה להגיע לתוצאה יפה ב 3DMARK שכרגע אני עומד על קרוב ל10000 ברזולוציה של 1024X768 ועוד שאלה האם עדיף לעשות OC דרך הביוס או דרך הדרייבר והאם להוסיף מתח חשמל לכרטיס מסך בביוס או להשאיר אותו על אוטו

אינני מתמצא בזה ולפי התרשמותי מהאתר יש פה אנשים שמאוד מתמצאים ויכולים לתת יד בנושא :xyxthumbs:

תודה לכל העוזרים

נ.ב

פרטי המחשב שלי הם

מעבד e6600 2.4 עם OC של 3.0

לוח אם msi p35 neo

3גיגה זיכרון ראם DDR2 1066MHZ

דיסק קשיח 320GB 16MB WD

זהו עם שחכתי משהו תציינו ואני יפרט

ושוב תודה רבה

פורסם

שמע אחי

לפי מה שאני רואה יש לך מעבד סבבה

זכרונות RAM מעט נמוכים

תציין איזה ספק כוח ומה הוואט שלו, ואם הוא truepower

ותציין גם כמה הרדיסקים של כמה נפח כל אחד.

עכשיו לאוברקלוק.

קודם כל תדאג לרשימת הקניות הזו

-דרייברים עדכניים ביותר לכרטיס

-קירור טוב מעל לכרטיס המסך = או שתקנה מערכת קירור מובנת המתיישבת על הכרטיס בכל חנות מחשבים שמכבדת את עצמה, או שתבנה קירור לבד של שני מאווררים ותמקם אותם מעל לכרטיס.

-תוכנת Rivatuner בגרסתה האחרונה 2.06 אם אני לא טועה

ציין גם מה הסטוק של הכרטיס שלך.

מזה סטוק?

סטוק זה ברירת המחדל של הכרטיס, של קלוק הליבה וקלוק הזכרון שלו, אם לא רשום לך על העטיפה של הכרטיס עדיף שקודם תוריד את התכונה Rivatuner ותברר שם, אז תחזיר לי תשובה

אל תדאג אתה תסתדר, אני הייתי כבר בסרט הזה אחי!

שיהייה בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה :yelclap:

בקשר לארדיסקים יש לי שניים אחד של 320 והשני של 160

ספק כוח 500w לא ידוע לי שהוא truepower לא בטוח

בקשר לרשימת קניות דאגתי לדרייברים

בקשר לקירור יש לי את המארז עם המאוורר הענק הזה בצד ונראה לי שהוא עושה את העבודה כי הטמפ' שלי לא עולה את ה 30

התקנתי את התוכנה Rivatuner בגרסתה האחרונה 2.06

קלוק הליבה 575

קלוק הזכרון 1700 אם זה לא נראה לך הגיוני אז תסביר לי איך לבדוק לך עם Rivatuner ואני יבדוק אבל בדקתי דרך הדריבר כמו שהסברתי קודם איפה שניתן להגביר פשוט חזרתי למצב האורגינלי ואלה התוצאות שהיו

פורסם

אחי אתה בסדר גמור! גם אם ספקך הוא 500 ולא truepower כי בכל מקרה יש לו את ה470 וואט, זה יותר ממספיק תאמין לי.

לא, מה שאתה מתאר לא מוזר כלל יש לך כרטיס חזק מאד.

קרייסיס לדוגמא, שהכל על high לא דורש יותר מ1600 זכרון בקטעים של אקשן.

הכל תלוי בליבה, כמה שיותר ליבה - יותר כוח.

בנוסף לפרטים הקטנים כמובן.

מה שכן נראה לי מוזר זה שהכרטיס שלך ב30 מעלות, אני חושב שלוח האם שלך לא יכול לנצל את הכרטיס שלך, ואם כן זה אומר שגם את המעבד, בצורה מלאה, ציין איזה לוח אם, ואם הוא לוח מקוצר.

פורסם
  • מחבר

אחי התכוונתי שמעבד עובד על 30 מעלות לא הכרטיס הכרטיס מגיע ל50-60 מעלות המעבד בזמן מאמץ מגיע גג לארבעים

הלוח שלי לא מקוצר

msi neo p35

פורסם

אז יש לך קירור אחלה למעבד וקירור חרטא לכרטיס מסך, כרטיס במנוחה אמור להיום בחום של 40-49 מעלות, גג 55, אבל לא 60+, ואם המצב כמו שהוא ללא אוברקלוק, אז לפני שאתה מבצע אוברקלוק תקבע לפחות 2 מאווררים מעל לכרטיס המסך (רצוי 3), ורק לאחר מכן תעשה אוברקלוק לכרטיס ולוונטה המובנת שלו.

פורסם
  • מחבר

בזמן מאמץ ששיחקתי crysis היה על 59 ככה בזמן רגיל זה ככה הנה תמונה

http://www.2send.us/uploads/2661d1ff65.JPG

אם תוכל לתת חוות דעת כללי על הטמפ אני אודה לך

פורסם

59 במאמץ זה בסדר אבל יש מקרים שזה גם נע בין 50 עד 53.

אבל אם זה לא מעל 61 מעלות ללא אוברקלוק אז לא קריטי וזה בסדר גמור.

האמת היא שרוב הרטיסים של היום יכולים להגיע אפילו ל80 מעלות כמו כלום אבל זה לא בריא וזה מוריד מאורך החיים של הכרטיס, ככל שהקירור יותר טוב, גם ללא אובקלוק הביצועים יהיו טובים יותר, אך לא בהרבה.

ברגע שתביא את הכרטיס שלך למצב של 34-39 מעלות בנוחה ו40-50 מעלות במאמץ זה אומר שאתה מוכן לאוברקלוק שאחוז הבטיחות שלו הוא 85-95 אחוז לעומת אחרים.

ככל שהרטיס קר יותר כך האובקלוק בטוח יותר.

עכשיו נכון להוסיף, אם אתה עושה אוברקלוק ועדיין תשחק משחקים נגיד בפרק זמן שלא יעלה על חצי שעה-שעה אוברקלוק שדורש קירור כמו שרשמתי למעלה יהייה פנטסתי ו100 אחוז בטיחותי.

אלא אם כן אתה גיימר גמור שדורש לפחות 4 שעות של משחק חלק.

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני צריך לאוסיף מאוורים כן? טוב נוסיף יש לך המלצה כל שהי למאוורים ואיך להרכיב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים