עבור לתוכן

חוות דעתכם - מסך מחשב AI937W Mag

Featured Replies

פורסם

לאילו שימושים הנ"ל יתאים ולאילו לא וכן חוות דעת באופן כללי.

פורסם

מדובר על מסך עם פאנל TN נחות, ופאנל זה מתאים לצורך משחקים בהיקף שימוש גדול יום יום.

למה אתה רוצה 19" רחב? הוא נמוך מדי ולא כל כך משתלם להשקיע בתצורה הזו.

מה התפלגות השימושים שלך והתקציב?

פורסם
  • מחבר

מדובר על מסך עם פאנל TN נחות, ופאנל זה מתאים לצורך משחקים בהיקף שימוש גדול יום יום.

למה אתה רוצה 19" רחב? הוא נמוך מדי ולא כל כך משתלם להשקיע בתצורה הזו.

מה התפלגות השימושים שלך והתקציב?

זה לא עבורי, זה עבור המחשב של הילד. אני מייגע עצמי שוב ושוב איזה מסך לקנות לו. עם המחשב אני כבר מגובש - התקציב יהיה כ - 3800 ש"ח. רציתי לעגל ל - 5,000 ש"ח + המסך. הילד ישחק, יוריד הרבה סרטים, קצת מוזיקה. משחקי רשת אולי (הוא לא גיימר בנשמה, אולי מפני שעד עתה לא היה לו את המחשב המתאים). אבל בגלל ריבוי עיסוקים, לא רואה אותו יושב שעות במחשב. להשקיע 1600 ש"ח במסך (זה המחיר של הטובים) קצת מרתיע אותי - אולי אני משקיע סכום גבוה לחינם, כאשר מסך זול יותר יעשה את העבודה? רק לסבר את האוזן, כרגע אנו משתמשים ב - + BENQ FP71G. המסך משרת אותנו נאמנה. איזה פאנל יש לו?

פורסם

אין צורך לצטט את התגובה שמעליך ;)

המסך שיש לכם הוא עם פאנל TN. לשימוש שרובו משחקים לילדך מסך 22" כגון 221D של Chi Mei יספק את הסחורה ב-1400 ש"ח בצורה לא פחות טובה מ-22" יקרים יותר.

לסרטים פאנל איכותי כגון P-MVA בשל ניגודיות עדיפה עם זוויות צפייה טובות יותר, ודוגמה לכך: Philips 200W6CS אם תוכל למצאו תקין באחת החנויות שבזאפ, ולמשחקים הוא גם בסדר גמור. מסך הוא לא לשלוש שנים אלא קצת יותר מזה כך ששווה להשקיע בפאנל איכותי, כשהשימושים ושעות העבודה עם המחשב הופכים למגוונים יותר בעתיד.

אפשרות נוספת קצת יותר יקרה מהפיליפס היא VP930 19" לא רחב עם אותה טכנולוגיית פאנל והוא מצויין לגיימינג מהיר FPS. אתה יכול לקרוא עליו בביקורת ההשוואתית ל-19" איכותיים בנעוץ.

פורסם
  • מחבר

אני כל הזמן קורא "זוית צפייה" וכול'. לא זכור לי שאי פעם השתדלתי לראות את המסך שלי מזוית כלשהי שהינה פחות מכמה מעלות ממול מרכז המסך. אז זה באמת פאקטור לא משמעותי עבורי/עבורנו. וכרגע כאמור יש לנו מסך 17 אינטש. אפשר לחשוב שמי שרוכש את המסכים המאד יקרים שמאפשרים זויות צפייה רחבות, גם צופה במסך דרך קבע מזויות אלו. בד"כ, יש לכל היותר שני אנשים מול המסך, אז תשלום על זוית צפייה חדה מאד נראה לי ממש בזבוז כי גם בשניים, הם בד"כיושבים מול המסך.

פורסם

כשאתה בטוח שמה שיש לך הוא מצויין, אתה לא יכול לתאר לעצמך שיש איכויות תצוגה עדיפות משמעותית והפיליפס טוב פי מונים מהצאי מאי או המאג שאתה מתעניין בו. כששני אנשים צופים בסרט, הם ייהנו יותר עם מסך מבוסס על פאנל VA לדוגמה. ב-TN יש היפוך גוונים משמעותי יותר וגם עומק הצבע השחור נחות יחסית בו.

דוגמה לכך בפאנל TN תוכל לראות מכאן. גם בזוויות צפייה קלות ביותר יש הצהבה ושינויי גוונים בסרטים מה שלא קורה בפאנל איכותי.

אם אתה לא מעוניין במסך איכותי לסרטים, בכל מקרה הצאי מאי 22" יהיה השקעה עדיפה למשחקים על המאג הקטן יחסית, אלא אם מדובר על מגבלת מקום רצינית עבור 22".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים