פורסם 2008 בינואר 1517 שנים אני רוצה לחבר ספוילר למארז. הספוילר עצמו במידה 4 על 18 . הרגליים שלו בגובה 5 סנטימטר.הוא יהיה עשוי מאלומיניום צבוע בשחור. מה אתם אומרים סתכלו בתמונות עשיתי אותו מקרטון. ייצא טוב?או לשנות משהו בגודל?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים זה פשוט מידי ... אם כבר אתה הולך להכין ספוילר למחשב מאלומיניום תעשה משו מושקעתיעזר בגוגלhttp://images.google.co.il/images?hl=iw&q=spoiler&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים מחבר צודקץ היום בשיעור פיזיקה סרטטתי ספוילר חדש ובניתי אותו מקרטון:[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים מחבר הנה הספוילר לאחר צביעה שכבה ראשונה: לא היה לי צבע אז צבעתי אותו בצבעי גועש חח תראו איך יצא [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים מחבר זה מודינג צריך להיות מקוריים. עדיין לא חיברתי. כשאני יחבר אותו למחשב אני יעלה תמונות
פורסם 2008 בינואר 2217 שנים חשבתי לעשות משו כזה בסגנון לפני כמה זמן במוד שלי אבל לא יצא לי וויתרתי אבל שלך נראה טוב מאוד מושקע יותר מההתחלה אחלה של דבר
פורסם 2008 בינואר 2217 שנים בלי לפגוע או משהו אבל ספויילר למחשב? מה השלב הבא? מנוע 1200 כ"ס, ניטרו וניאון מתחת למארז? סך הכל יצא יפה, איזה מארז יש לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.