עבור לתוכן

D2 VS CLIX 2

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

את המדבקה מסיליקון חייב,אם אתה לא רוצה לשרוט את המסך,החיפוי מפלסטיק הוא עלוב אז לא להתקרב אליו - הוא רק לחלק החיצוני ולא מגן על המסך וסתם מיותר, לעומת זאת הנרתיק הוא סבבה וגם יפה , הוא נוח ומגן גם על המסך. לבאג יש שני דגמים של הנרתיק לD2 ושניהם דומים רק שלאחד מהם יש בפנים עוד כיס לכרטיס זכרון.

את המדבקת סיליקון צריך לדעת לשים אז תיאורטית זה הולך ככה - אתה תופס את הנייר שבולט מהחלק התחתון - מניח את את החלק שהוצאת ממש קצת במקום בקצה, ובזמן שאתה מושך לאט את הנייר הזה אתה גם מדביק את המדבקה, אחר כך אם יש בועות אתה פשוט לוחץ עליהם בעדינות לצדדים.

פשוט לי היה בעייה עם זה ושני מדבקות הלכו ובשלישית חשבתי לפני ששמתי(הרבה בועות ולכלוכים).

ההבדל בין הנרתיק עם הכיס לכ.זיכרון לביס הנרתיק בלי היה 69 לעומת 129, אז קניתי את זה ב-69 (אני לא אסחב עם 2 כרטיסי זיכרון בכל מקרה).

סגרתי את המדבקה על מיני ליכלוכן בחלק התחתון של המסך. קצת באסה, אבל אני לא אבזבז עוד מדבקה ו-29 שקל על זה (יש רק 2 מדבקות, איך הגעת לשים מדבקה שלישית?).

פורסם

ההבדל בין הנרתיק עם הכיס לכ.זיכרון לביס הנרתיק בלי היה 69 לעומת 129, (יש רק 2 מדבקות, איך הגעת לשים מדבקה שלישית?).

.

לא ידעתי שהורידו את המחיר לנרתיק הישן.

אחרי פעמיים שלא הדבקתי נכון ,ידיד שלי קנה גם את הD2 ועל שלו הבנתי איך להדביק נכון, אז קניתי לעצמי עוד מדבקות .ניקיתי את המסך עם בד למשקפיים והדבקתי,והתמונה נראית בהרבה יותר טוב ויותר ברור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים