עבור לתוכן

חוות דעת / מערכת קולנוע ביתית

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שאתה לא באמת רציני שאתה הולך לרכוש מערכת, ועוד אחת בכמה אלפי שקלים, בלי לשמוע אותה ??

פורסם
  • מחבר

שמעתי אותה והיא סבבה לאלה פשוט רציתי לדעת חוות דעת עליה

ועם יש משהו במחיר 3.500 משהו יותר טוב אני ישמח לקבל עוד הצעה

פורסם

הנושא הזה קצת רגיש,

אני לא אוהב להכפיש או להשמיץ אבל במחיר הזה אתה יכול להשיג רכיבים באיכות גדולה עד פי2 או3 אפילו ביד שניה,

ולא דרך קניה של כמה מוצרים ביחד שגורמת להם להראות זולים יותר.

אני מציע לך לשכפל את ההודעה שלך ל www.hometheater.co.il ולראות את הדעה של מומחי ק"ב..

בכל אופן, בסופו של דבר הקניה היא רק לפי טעמך האישי, אבל אני ממליץ לך לקחת בחשבון שהמערכת לא תשמע אותו דבר בסלון שלך כמו שהיא נשמעת בחדר התצוגה בחנות.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון זה לחדר שלי

ן RMS של המערכת די גדול מה שמפיק עוצמה חזקה ושמיעה נקייה

פורסם

אני נגד כל מה שקשור לנתונים יבשים (כמו מספרים מיותרים. רוב החברות ואפילו כולן משקרות לגבי הוואטים שלהן)...

מערכת רמקולים אני אקנה על בסיס האוזן שלי לעומת המוניטין של המוצרים. וזהו.

Peerless היא אמנם חברה מקובלת בארץ, אבל ע"י מי? על ידי חברה שקונים מערכת כי היא יצאה מציאה ורוב האנשים שאני מכיר שיש להם פירלס לא מדליקים אותה מעבר לפעם בשבועיים לראות שהיא עדין נושמת... Pioneer זאת אחלה חברה לנגנים של אוטו, אבל בקשר למגברים? אני לא מתלהב בכלל...

פורסם

בעיקרון זה לחדר שלי

ן RMS של המערכת די גדול מה שמפיק עוצמה חזקה ושמיעה נקייה

דבר ראשון: RMS של רמקולים לא אומר כלום ובטוח שהוא לא נותן עוצמה חזקה או שמיעה נקי!

מה שהוא כן אומר, באיזה הספק שהרמקול יספק לא הוא ילך לעולמו(הגדרה כללית), מבחינתך זה אומר עוד פחות כי אתה כנראה בחיים לא תוכל לבדוק את זה כי תהיה חרש לגמרי הרבה לפני שתגיע לשיא!

ודעתי האישית על המערכת: על תתקרב!

אם אתה חייב ק"ב תחפש רמקולים ביד שניה(ראיתי לא מזמן בלוח יד שניה של HOMETHEATER סט מלא של אומגה אודיו במחיר רצפה של כ800 ש"ח) ורסיבר יד שניה, יש לא מעט מציאות.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה יד שניה

אני רוצה חדש מהקופסה זה לא בא בחשבון שאני יקנה יד שניה

זה כמו שאתה טס בטוס ומביאים לך אוכל של המטוס חמגשית כזאת

אתה פותח אותה ואתה שמישהו כבר אכל מזה ...

ולרוב המוכרים שהייתי אצלהם אמרו לי שזה מערכת יקרה ואכותית לגמרי

אני לא אומר רצו לתת לי מערכות יותר זולות אבל הם אמרו בפירוש

שאלה לא יגעיו לאיכות של פיונר

לכן אני נורא מבולבל מצב אחד כל המוכרים אומרים אותו דבר

מצד שני נו באמת זה מוכר גם עם המחשב עשו לי אותו דבר למזלי שאני מבין...ולא קצת לבן אדם שלומד לתאור על הנדסת תוכנה

פה אני לא מבין במערכות שמע

ולכן הבלבול הזה ... ודרך הגב מערכות של פיונר לאוטו נחשבים סופניים

בגלל זה אני לא יודע איך הם במערכות קולנוע

פורסם

תראה, הרסיבר וה DVD הנ"ל של פיונר סבבה לגמרי, המחיר שלהם בשוק ביחד עומד על בערך 2000 ש"ח,

מה שמשאיר לרמקולים 900 ש"ח(וזה די מעיד על האיכות שלהם!!) רמקולים של חברת מדבקה, ואני משאר שגם אחת הגרועות שבהן!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים