פורסם 2003 באפריל 1422 שנים השגתי מצלמה דיגטלית של DATRON, בלי דרייברים או דיסק או חוברת הפעלה או משהו כזה!!!כל מה שרשום עלייה זה: "Datron Digitals".אני רוצה לחבר אותה למחשב, אפילו קראתי לחבר שלי כדי שיביא לי חוט USB אבל ה Windows רוצה דרייבר.איפה אני משיג אחד???תודה
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים איזה מערכת הפעלה יש לך ? סביר שXP יצליח לזהות. אם לא, תעשה חיפוס נרחב ברשת , פנה לחנות / ליבואן (אני מקווה שזה לא חנות צעצועים) , ואני מקווה בשבילך שהמצלמה לא עלתה לך בסוף "ביוקר" .
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים אם הזכרון יכול לצאת החוצה- אפשר לקרוא אותו בקורא כרטיסים שיעלה לך 150 שקל.תחשוב טוב טוב אם המצלמה שלך שווה את ההשקעה.
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים אחחח מצלמת רשת... ;D , למרות שהיא לחלוטין דיגיטלית , נהוג לכנות ב"מצלמה דיגיטלית" מצלמות סטילס דיגיטליות , ולגבי המצלמה שלך - נהוג כמו שאמרת "מצלמת רשת" , תנסה לשנות את הכותרת - שאנשים לא יתבלבלו ויוכלו לעזור לך כמו שצריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.