פורסם 2008 בינואר 1517 שנים יש לי את המפרט הבא:intel E2140 עם קירור סטוק לוח אם: gigabyte ga 945gcmxזכרון של OCZ בתדר 667אני מעוניין לדעת האם אני יכול להעלות את התדר מ-1.6 בלי לעשות שום השקעה כלומר להשאיר את הקירור סטוק הפשוט במערכת הנלצריך גם לקחת בחשבון שזה לוח אם מאוד פשוט.אם כן אני רוצה לדעת לכמה אני אוכל בערך להעלות בלי שום סיכון למערכת בקירור סטוק.
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים מחבר לא יודע מאמץ מלא....מה שעשיתי קודם כל השתמשתי ב core tempבWinrar כידוע יש אפשרות של Benchmark עשיתי את זה במשך איזה דקה או שתיים והטמפרטורה עלתה בשתי הליבות מסביבות 40 מעלות לסביבות 46 מעלותלא יודע אם זה נחשב מספיק מאמץ....[br]פורסם בתאריך: 15.01.2008 בשעה 19:20:21הפעלתי את זה עכשיו שוב למשך איזה 14 דקותשמתי לב אבל שהמכפלה לא משתנה משום מה נשארת על 6 והמהירות נשארת על 6*200 זאת אומרת נשאר על מצב עצלאבל עכשיו כש"אימצתי" אותו הוא הגיע אפילו ל50 מעלות
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים משתמש אחר בפורום ניסה לעשות OC עם מערכת זהה וניתקל בבעיות עם הלוח הזה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=312605.0בכל מיקרה תוכל לנסות ולראות להיכן תגיע ואם ה OC עובד במערכת שלך.טמ"פ במאמץ בודקים עם ORTHOS או PRIME 95, לא WINRAR שאינה ממשמשת לבדיקת יציבות וטמ"פ במאמץ ב OC.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.