פורסם 2008 בינואר 1417 שנים אני מתכנן לקנות את כרטיס 8800GTהאפשרויות הן Leadtek GF 8800GT, 512MB, PCI-E, TV-out, 2 x DVIאו Gigabyte GF 8800GT, 512MB DDR3, TV-out, Dual DVI קראתי כבר תגובות קודמות אך במקרה זה שמתי לב כי גיגהבייט ולידטק מוסיפות פיצ'רים שונים לכרטיב ולכן שאלתי היא במה עדיף לבחור, כאשר שניהם עומדים על אותו מחיר.בנוסף הייתי רוצה לדעת עם עצם העובדה שיש לי מסך 19 אינצ' שטוח (MAG 996PF) משפיעה בצורה גדולה על איכות הוידאו. האם משתלם לקנות מסך דק?תודה למגיבים.
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים העדיפות בין 8800GT היא ל: 1) http://www.jkpc.co.il/ProductDetail.aspx?p=vga&i=37343 - מגיע מומהר עם קירור של זלמן 2) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3687 - לא מומהר, אבל עם קירור זלמן (אפשר להמהיר בקלות בעצמך) או הכי זול שתמצא (בסביבות 1250 ש"ח)!!!
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים מחבר תודה אבל הכרטיס השני הוא של ALBATRON ולא של Leadtek בנוסף למחיר אין כל כך חשיבות. גיגהבייט מוסיפה את never winter nights 2 כמו leadtek אך בנוסף היא הוסיפה את טכנולוגיית Turbo Force...מביקורות שראיתי leadtek יותר טובה בביצועים מול הגרסא הקודמת של gygabyte אך האוברקלוק והקירור של gygabyte מושכים אותי יותר....ומכאן ההתלבטות.( חשוב לציין כי אני מדבר על גרסת GV-NX88T512HP של gygabyte )
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים נתתי את הכרטיסים המשתלמים בארץ, בלי קשר למותגים שהצגתה...אין שום בעיה בכרטיס ALBATRON, הוא מגיע עם קירור מצויין שיאפשר לכרטיס OC מאוד נדיב!!! חבל שאתה פוסל אותו סתם כך!ל GB יש בעיה" קטנה" -> אין אותו במלאי בארץ, ולא ידוע מתי יהיה...
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים נתתי את הכרטיסים המשתלמים בארץ, בלי קשר למותגים שהצגתה...אין שום בעיה בכרטיס ALBATRON, הוא מגיע עם קירור מצויין שיאפשר לכרטיס OC מאוד נדיב!!! חבל שאתה פוסל אותו סתם כך!ל GB יש בעיה" קטנה" -> אין אותו במלאי בארץ, ולא ידוע מתי יהיה... אין בו חיישן טמפ'..ותקח מ IQPC את הכרטיס של GIGABYTE..הוא מגיע עם קירור זלמן..
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים מחבר תודה שוב :] אבל כמו שאמרתי אין קשר למחיר וכמו כן גם למלאי כי אני לא גר בארץ...בכל מקרה גם אם ארצה אין לי גישה לכרטיס של albatronמהתגובה של eyes on me אני מבין שהכרטיס של גיגהבייט יותר משתלם מבחינת ביצועיםאך מה עם המסך? משתלם לקנות דק או להשאר עם מה שיש?
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים CRT כבר לא עדיף,זה רחוק בעבר.קח 8800GT עם אחריות טובה ומחיר זול, לא משנה איזו חברה.
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים CRT כבר לא עדיף,זה רחוק בעבר.קח 8800GT עם אחריות טובה ומחיר זול, לא משנה איזו חברה.אלא אם כן חשוב לו הבאנדל...ורק לחזק את מה שדניס אמר, LCD (תלוי איזה) ו-CRT בערך טובים באותה מידה למשחקים.בכללי עדיף LCD.
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים CRT כבר לא עדיף,זה רחוק בעבר.קח 8800GT עם אחריות טובה ומחיר זול, לא משנה איזו חברה.זה כבר תלוי במסך LCD שהוא לוקח..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.