עבור לתוכן

מה אני צריך לדעת בשביל אנימציה ב FLASH?

Featured Replies

פורסם

איזה מדריכים או/ו שפות אני צריך ללמוד כדי לדעת ליצור אנימציות ב FLASH?

כמו כן גם משחקים הבוניים ב FLASH?

פורסם

בשביל לדעת להשתמש בפלאש אתה צריך לדעת... Flash, בעיקרון.

פורסם

actionscript - זו שפת התכנות לפלאש.

פלאש עצמו הוא מאוד פשוט, ורק צריך ללמוד להשתמש בתוכנה. אבל אם אתה רוצה לעשות דברים יותר מבסיסיים אתה צריך ללמוד AC.

פורסם

רקע של תכנות מאוד יכול לעזור לך.

ActionScript היא שפה מאוד דינאמית (כולל dynamic classes, ירחם האל) וקל מאוד להגיע בה לקוד ספגטי שבו אין לך מושג למה משהו לא עובד, או מה גורם למה.

בשביל "מצגות פלוס" תוכל ללמוד מדוגמאות מוכנות.

(וידוי קטן - לפני שנה בערך לקחתי קורס פלאש, ולמדריך לא היה מושג ב- ActionScript שזה היה פשוט מביך. בסוף עשיתי בעצמי משחק קטן בלי להיעזר בו)

פורסם
  • מחבר

רקע של תכנות מאוד יכול לעזור לך.

ActionScript היא שפה מאוד דינאמית (כולל dynamic classes, ירחם האל) וקל מאוד להגיע בה לקוד ספגטי שבו אין לך מושג למה משהו לא עובד, או מה גורם למה.

בשביל "מצגות פלוס" תוכל ללמוד מדוגמאות מוכנות.

(וידוי קטן - לפני שנה בערך לקחתי קורס פלאש, ולמדריך לא היה מושג ב- ActionScript שזה היה פשוט מביך. בסוף עשיתי בעצמי משחק קטן בלי להיעזר בו)

אתה יכול להביא לי (אם זה מהאינט') את המדריכים שלפיהם למדתה?

פורסם

אין כמעט מה לדעת בפלאש, זה אותו עיקרון כמו פוטופוש וצייר ביחד.

קו זמן עם פריימים ושכבות.

יש בתוכנה עצמה מדריכים קטנים שיכולים לעזור מאוד.

וסתם במאמר מוסגר , אל תגיב לזה פה- (יש לי ספר ללימוד פלאש בבית אם אתה רוצה- צור קשר בפרטי)

פורסם

אתה יכול להביא לי (אם זה מהאינט') את המדריכים שלפיהם למדתה?

אתר די מוצלח שנתקלתי בו (וגם כבר רשמו אותו כאן) זה kirupa

אין כמעט מה לדעת בפלאש, זה אותו עיקרון כמו פוטופוש וצייר ביחד.

קו זמן עם פריימים ושכבות.

יש בתוכנה עצמה מדריכים קטנים שיכולים לעזור מאוד.

אם זה מה שאתה יודע על Flash, אז אתה לא יודע לעבוד עם Flash. במקרה הטוב אתה יודע לשחק עם Flash.

פורסם

אם זה מה שאתה יודע על Flash, אז אתה לא יודע לעבוד עם Flash. במקרה הטוב אתה יודע לשחק עם Flash.

אני יודע הרבה יותר, כדי להתחיל לצייר אנימציות לא צריך לדעת הרבה. אם הוא רוצה לבנות מצגות, אתרים ומשחקים אז הוא צריך ללמוד הרבה.

את הבסיס לאנימציה אפשר ללמוד מהמדריכים שבתוכנה עצמה.

פורסם

אם אתה פשוט רוצה ליצור אנימציה רציפה (אפילו בלי מסך טעינה)

כל מה שאתה צריך לדעת זה שימוש בסיסי ופלאש וכישרון ציור מסויים

כל דבר מעל זה (תפריט כלשהו,מסך טעינה) צורך ActionScript

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לדעת לבנות את המישחקים הקטנים האלה של פלאש (כמו באתר NEWGROUNDS, אולי טעיתי באיות)

פורסם

זה כבר תכנות. וצריך ללמוד די הרבה כדי לדעת.

אני התחלתי לממוד קצת מהספר שיש לי ואח"כ פירקתי חלקים של סקריפט והתדבקתי במשחק שלי (מין חיקוי של GTA 2- דווקא נחמד), המשחק עדיין בבניה...

פורסם
  • מחבר

אולי למשהו יש מדריך יותר מסודר? (באינט')

פורסם

בכל אופן לפני שאתה קופץ ל- actionscript כדאי שתתחיל במים הרדודים ותכיר את היסודות של Flash (סוגי אובייקטים, ציר זמן וכו').

פורסם
  • מחבר

בסדר אני יודע שאני צריך להתחיל ממההתחלה אבל אני לא מוצא מדריך מסודר שאני יוכל ללמוד לפיו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים