פורסם 2008 בינואר 1417 שנים איזה מדריכים או/ו שפות אני צריך ללמוד כדי לדעת ליצור אנימציות ב FLASH?כמו כן גם משחקים הבוניים ב FLASH?
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים actionscript - זו שפת התכנות לפלאש.פלאש עצמו הוא מאוד פשוט, ורק צריך ללמוד להשתמש בתוכנה. אבל אם אתה רוצה לעשות דברים יותר מבסיסיים אתה צריך ללמוד AC.
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים רקע של תכנות מאוד יכול לעזור לך.ActionScript היא שפה מאוד דינאמית (כולל dynamic classes, ירחם האל) וקל מאוד להגיע בה לקוד ספגטי שבו אין לך מושג למה משהו לא עובד, או מה גורם למה.בשביל "מצגות פלוס" תוכל ללמוד מדוגמאות מוכנות.(וידוי קטן - לפני שנה בערך לקחתי קורס פלאש, ולמדריך לא היה מושג ב- ActionScript שזה היה פשוט מביך. בסוף עשיתי בעצמי משחק קטן בלי להיעזר בו)
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים מחבר רקע של תכנות מאוד יכול לעזור לך.ActionScript היא שפה מאוד דינאמית (כולל dynamic classes, ירחם האל) וקל מאוד להגיע בה לקוד ספגטי שבו אין לך מושג למה משהו לא עובד, או מה גורם למה.בשביל "מצגות פלוס" תוכל ללמוד מדוגמאות מוכנות.(וידוי קטן - לפני שנה בערך לקחתי קורס פלאש, ולמדריך לא היה מושג ב- ActionScript שזה היה פשוט מביך. בסוף עשיתי בעצמי משחק קטן בלי להיעזר בו)אתה יכול להביא לי (אם זה מהאינט') את המדריכים שלפיהם למדתה?
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים אין כמעט מה לדעת בפלאש, זה אותו עיקרון כמו פוטופוש וצייר ביחד. קו זמן עם פריימים ושכבות. יש בתוכנה עצמה מדריכים קטנים שיכולים לעזור מאוד. וסתם במאמר מוסגר , אל תגיב לזה פה- (יש לי ספר ללימוד פלאש בבית אם אתה רוצה- צור קשר בפרטי)
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים אתה יכול להביא לי (אם זה מהאינט') את המדריכים שלפיהם למדתה?אתר די מוצלח שנתקלתי בו (וגם כבר רשמו אותו כאן) זה kirupaאין כמעט מה לדעת בפלאש, זה אותו עיקרון כמו פוטופוש וצייר ביחד. קו זמן עם פריימים ושכבות. יש בתוכנה עצמה מדריכים קטנים שיכולים לעזור מאוד. אם זה מה שאתה יודע על Flash, אז אתה לא יודע לעבוד עם Flash. במקרה הטוב אתה יודע לשחק עם Flash.
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים http://www.gotoandlearn.com/אבל לך אל המדריכים שלמטה.. בזמן האחרון הוא עושה דברים די מתקדמים...ויש לך גם את http://www.tutvid.com/Tutorials_pages/FLASH.html יש לו מדריכים יותר בסיסיים שיותר מתאימים למתחילים
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים אם זה מה שאתה יודע על Flash, אז אתה לא יודע לעבוד עם Flash. במקרה הטוב אתה יודע לשחק עם Flash.אני יודע הרבה יותר, כדי להתחיל לצייר אנימציות לא צריך לדעת הרבה. אם הוא רוצה לבנות מצגות, אתרים ומשחקים אז הוא צריך ללמוד הרבה. את הבסיס לאנימציה אפשר ללמוד מהמדריכים שבתוכנה עצמה.
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים אם אתה פשוט רוצה ליצור אנימציה רציפה (אפילו בלי מסך טעינה)כל מה שאתה צריך לדעת זה שימוש בסיסי ופלאש וכישרון ציור מסוייםכל דבר מעל זה (תפריט כלשהו,מסך טעינה) צורך ActionScript
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים מחבר אני רוצה לדעת לבנות את המישחקים הקטנים האלה של פלאש (כמו באתר NEWGROUNDS, אולי טעיתי באיות)
פורסם 2008 בינואר 1817 שנים זה כבר תכנות. וצריך ללמוד די הרבה כדי לדעת. אני התחלתי לממוד קצת מהספר שיש לי ואח"כ פירקתי חלקים של סקריפט והתדבקתי במשחק שלי (מין חיקוי של GTA 2- דווקא נחמד), המשחק עדיין בבניה...
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים בכל אופן לפני שאתה קופץ ל- actionscript כדאי שתתחיל במים הרדודים ותכיר את היסודות של Flash (סוגי אובייקטים, ציר זמן וכו').
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים מחבר בסדר אני יודע שאני צריך להתחיל ממההתחלה אבל אני לא מוצא מדריך מסודר שאני יוכל ללמוד לפיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.