עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת מצלמה. תקציב 1000-1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

אני מחפש מצלמה שתהיה כמה שיותר וורסיטלית, גודל הוא נתון דיי מישני, יותר חשוב הפונקציונליות!

שתיהיה עדשה רחבה, יכולת סבירה פלוס בצילום בתנאי תאורה בעייתים, וגם שיהיו בה אפשרויות ידיניות, כדי שהוכל ללמוד לתפעל אותה.

ועוד שאלה איך הפוג'י F40 ביחס לF31?

פורסם

ראשית חוכמה - תתחיל מאתרי הביקורות הראשיים באינטרנט למצלמות - כגון dpreview, steve's, imaging resource וכו', תריץ את מנועי החיפוש שלם לפי הפרמטרים שלך על מנת לקבל רשימה של מצלמות העונות לצרכים שלך ותצליב רשימה זאת עם המחירים בארץ.

אם עדיין מוכרים את ה-A640 או את ה-A630 זאת תהיה השליפה שלי מהמותן בשבילך, מדובר במצלמה עם איכות צילום טובה, אפשרות לשליטה ידנית מלאה ואפילו אפשרות לצילום RAW עם מתקינים תוכנה קטנה על הכרטיס (CHDK). את ה-S6500 של פוג'י כבר אי אפשר להשיג ואני לא מכיר את ה-S7000 אבל שווה לך לברר עליה.

לפוג'י הקטנות שציינת יש חיישן מעולה, אבל כמו רוב המצלמות הדקות, אני חושב שהן לא מתאימות לחובב צילום המעוניין ללמוד ולהתפתח בגלל העדר בקרות ידניות.

בכל מקרה, לך תעשה שיעורי בית - תכין רשימה מצומצת של מצלמות המתאימות לך, הדבר יקל עליך לבחור את המוצר האידיאלי בשבילך לבסוף.

נ"ב - ראיתי שאתה מבקש עדשה רחבה ויכולת צילום בתנאי תאורה בעייתיים, ל-A640/630 אין עדשה כזאת (מתחילים ב-35 מ"מ) והתמונה מתחילה להדרדר ב-ISO200 (למרות שיש לי תמונת ערב-לילה לא רעות עם ה-A630), תברר לגבי הפוג'י או שתתפשר - כי בתקציב שלך ועם כל הדרישות אין לך ממש ברירה.

פורסם
  • מחבר

את הפוג'י S6500 אפשר להשיג רק באילת.. ולא עושים משלוחים משם :P, ואם להזמין ממקום אחר זה כבר מגיע ל2000 ש"ח..

עוד מצלמה ששמתי עליה עין היא הפנסוניק TZ3, יש למישהו ניסיון איתה?

פורסם

בוקר טוב

ה-TZ3 הוזכרה באריכות בדיון קודם, נא להתכל אחורה בפורום או לבדוק בחיפוש. מצלמה עם עדשה רחבה, זום ארוך, מייצב ואיכות תמונה טובה. החיסרון העיקרי בעיני - אין לה שום אפשרות לשליטה ידנית, גם לא מצבים חצי-אוטומטים ואין לה עינית (אני בחור מיושן, אני יודע).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים