עבור לתוכן

מסך מחשב 2000K-לכתיבה, גלישה באינטרנט,סרטים, ופחות למשחקים.

Featured Replies

פורסם

שלום,

הכל כתוב בכותרת.

תודה לכל העוזרים בבחירה.

פורסם

19" לא רחב - samsung 971P או Viewsonic VP930. ה-971P יציג לך ניגודיות גבוהה יותר מזו שב-VP930 וגם צבעים מאוזנים בסרטים.

אם ברצונך להנות מסרטים בפורמט 16:9 יש לרשותך 20" רחב - philips 200W6CS, אם עוד תוכל למצוא אותו תקין בחנויות שבזאפ. במידה ולא תמצא אותו, מסך איכותי הבא אחריו, שעולה כ-140 ש"ח יותר מרף התקציב שלך, הוא ה-Dell 2007WFP.

לעומתם 2007FP יותר כדאי לשימוש עם ממיר הוט / יס דרך קומפוזיט בשל הפורמט 4:3 שאידיאלי עבור שידוריהם. שלושתם ייתנו שטח עבודה עדיף על זה של 19" כנגזר מהרזולוציה הגבוהה 1680X1050 / 1600X1200.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההשקעה..כל הכבוד!

רציתי לשאול אם הsamsung 971P הוא חד ונעים לעין בקריאה?

ואם הוא יעשה בעיות במשחקים?

תודה.

פורסם

ב-DVI הטקסט דומה ב-19" הנ"ל מבחינת מידת הפיקסול שלו. ההבדל יהיה יותר במידת הכהות שלו מכיוון שה-971P מצטיין ביחס ניגודיות סטטי טוב יותר, המשפיע על עומק הצבע השחור, כך שהייתי מעדיף את הסמסונג, בנוסף לכך שהרקע הלבן בו פחות סובל מנטייה לגוון מסויים בזכות איזון הצבעים מהקופסא. במשחקים יותר איטיים מ-unreal עדיין תוכל להנות ממנו ללא מריחות. במשחקי FPS מהירים המריחות מופיעות בעיקר בגוונים הכהים. תקרא את המבחן ל-19" איכותיים בנעוץ שבראש הפורום ותוכל ללמוד על עוד הבדלים נוספים.

אבל רק שתדע שב-20" הטקסט, גם כאשר אתה מגדיל אותו בכל מיני טכניקות שפורטו בפוסטים שונים בפורום, יותר חלק ונעים להתבוננות בפער משמעותי כתוצאה מגודל הנקודה 0.255 מ"מ. יש לך גם יותר שורות טקסט לכל גלילת מסך במסך 20" לא רחב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עוד פעם על ההשקעה :yelclap:

ראיתי שהרבה קונים את המסך הבא:Samsung SyncMaster 226BW

וממליצים עליו.

הוא יתאים לצרכים שלי? (כתיבה, גלישה באינטרנט,סרטים, ופחות למשחקים)

תודה.

פורסם

יתאים.

פורסם

יתאים רק למשחקים שם לא מרגישים בהבדל האיכות של הפאנלים והזמן תגובה משחק תפקיד חשוב.בכל שאר הישומים הוא נחות מהמסכים שהומלצו.

פורסם

אני עורך כעת מחקר לקראת רכישה עתידית של LCD ונתקלתי בשרשור זה.

אני מחפש מסך לשימושים דומים של פותח הנושא וככל הנראה בתקציב דומה או יותר (הרכישה בכל-מקרה בעוד חודשיים לפחות).

המסך אמור לשמש בעיקר לעבודה שוטפת (כתיבה, אינטרנט, תכנות), לצפייה בסרטים וחשוב מאוד שהצבעים יהיו אמיתיים משום שאני מרבה לעבד תמונות על המחשב (כעת יש לי CRT מעולה מבחינה זאת ואני לא מוכן לרדת ברמה).

האם ה-Dell 2007WFP מכסה אפשרויות אלו ואיך אני יכול לצפות שסרטי 1080p יראו עליו. או שאולי שווה לחסוך עוד חודש-חודשיים בשביל דגם ה-24 אינץ'?

פורסם

ה-2007WFP הוא מעולה והצבעים בו הם אמיתיים ככל שניתן להשיג ב-LCD בלי לשלם אלפי שקלים על מסך מקצועי (ומכייל חומרתי). השאלה היא האם ה-CRT שיש לך הוא גם CRT מקצועי, או רגיל.

הוא לא יוכל להציג 1080P ברזולוציה מלאה בגלל מגבלת הרזולוציה. לא שאובדן האיכות הוא כל-כך גדול, אבל היתרון המשמעותי של ה-2407WFP הוא הגודל הפיזי עצמו. מסך 24" גדול מספיק כדי שאפשר יהיה לצפות בסרטים ממרחק של כמה מטרים והוא גם מספיק גבוה כדי שאפשר יהיה לראות בו תכנים בפורמט 4:3, לעומת מסך 20" רחב שהגובה שלו הוא כמו מסך 17" בלבד ולראות בו תוכן 4:3 ממש לא כיף.

אם סרטים וטלוויזיה הם בין השימושים העיקריים של המסך, שווה גם שווה להשקיע ב-24".

פורסם
  • מחבר

SAMSUNG 971P 19'' LCD 6MS DVI PROFESSIONAL שווה את המחיר?

או שעדיף להתפשר על SAMSUNG 226BW 22'' LCD 2MS 1:3000 DVI WIDE SCREEN

או

LG L226WTQ 22'' LCD 2MS 1:5000 DVI BLACK

?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים