עבור לתוכן

מארז לא נפתח :-\

Featured Replies

פורסם

טוף, זאת בעיה קצת מוזרה...

חבר שלי קנה מארז חדש (סתם איזה קבר...) ונתן לחנות להרכיב לו את כל החלקים בפנים.

עבר חודש, והוא החליט לקנות הרדיסק חדש... הוא קנה את ההרדיסק ובא להרכיב אותו...

אבל מה? אין דרך לפתוח את המארז :-\

הוא הרים אליי טלפון לחוץ\עצבני\מיואש וקרא לי לבוא לעזור לו לפענח איך פותחים את המארז.

אני הולך אליו, ורואה את הדבר הכי מוזר שראיתי כבר הרבה זמן... במקום שמאחורה יהיו ברגים רגילים, אז אין שם כלום!

אין אפילו את הקטע הזה ברוחב של ס"מ שהברגים יושבים בו. הדלת שטוחה לגמרי...

מה לא ניסינו? ניסינו למשוך, לדחוף, להרים, להזיז, ניסינו עם מברג, עם פלייר ועוד...

שום דבר לא עזר! המארז לא נפתח!

מישהו מכיר את זה?

מישהו יודע מה צריך לעשות?

???

פורסם

אף אחד לא יוכל לעזורלך רוב הסיכויים או שתצלם את המארז או תגיד בדיוק מה הדגם שלו והחברה.

יכול להיות שזה אחד המארזים המעבצבנים בסיגנון COMPAQ שצריך להוריד את הפאנל הקדמי ואז ניתן לשחרר כמה ברגים (שנמצאים מקדימה מתחת לפאנל) של הדלת הצדדית.

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יוכל לעזורלך רוב הסיכויים או שתצלם את המארז או תגיד בדיוק מה הדגם שלו והחברה.

יכול להיות שזה אחד המארזים המעבצבנים בסיגנון COMPAQ שצריך להוריד את הפאנל הקדמי ואז ניתן לשחרר כמה ברגים (שנמצאים מקדימה מתחת לפאנל) של הדלת הצדדית.

:-\ :'(

פורסם

יש מארזים שצריך לפרק את החלק העליון שלהם (בורג) ואז אפשר לדחוף את הדלת למעלה ולהוציא אותה

שוב קשה לנחש מה יש לך שם...

פורסם

חחחחח....

תיתקשרו לחברה תישאלו\תיתלוננו,והם כבר יספקו לך תשובה. ::)

פורסם

הפאנל הקדמי אמור להיות נשלף, נסה לדחוף מברג בחיבור שלו (קצת בזהירות)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני עוד חצי שעה הולך לחבר שלי.

אני יעדכן אתכם אח"כ.

פורסם

אהה אני מכיר את המארזים האלו , יש לנו כאלו בבציפר ...

פשוט יש בורג אחד שמחזיק את החלק העליון , אחרי שמסירים את החלק העליון אפשר לפתוח את הדלתות הצדדיות .

פורסם
  • מחבר

אהה אני מכיר את המארזים האלו , יש לנו כאלו בבציפר ...

פשוט יש בורג אחד שמחזיק את החלק העליון , אחרי שמסירים את החלק העליון אפשר לפתוח את הדלתות הצדדיות .

אהא.

עשיתי את זה וזה נפתח...

תודה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים