עבור לתוכן

LG L206WTQ או DELL 2007WFP

Featured Replies

פורסם

אני יודע שנשמע קצת מגוחך להשוות בין בין סוגי הפאנלים (אחד TN והשני S-IPS), אבל אני באמת בדילמה רצינית.

מצד אחד אין לי בעיה להשקיע את ה800 ש"ח הנוספים בשביל מסך איכותי עם פאנל טוב אבל ההילה הסגולה שיש בשחור של הדל די מציקה לי.

מצד שני לאחי יש את הLG L204WT והוא מצויין. צבעים טובים, תמונה חדה, בלי מריחות ובלי BACKLIGHT מעצבן (היה לי LG L1970HR והיה לו כל כך הרבה שלא יכולתי לראות סרטים בלי לשים לב לזה). הדגם המתקדם שלו חייב להיות טוב גם כן....

ראיתי כמה המלצות על הPhilips 200W6CS אבל אני לא ממש יודע עליו כלום חוץ מזה שיש עליו רמקולים מיותרים.... :)

אני צריך את המסך לקצת מהכל (משחקים, סרטים וטקסט) אבל בעיקר לעריכת וידאו (ואין לי תקציב לשני מסכים איכותיים בגלל זה אני מחפש WIDE)

האם כדאי להתאמץ ולקנות את הDELL או שעדיף לחסוך את הכסף ופשוט ללכת על הLG?

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

היתרון הגדול של 200W6CS הוא המחיר שלו.

אם אתה יכול להרשות לעצמך את הדל אז כדאי לך לקנות אותו. כדי לראות את ההילה הסגולה אתה צריך מסך חשוך לגמרי ולהביט בו מזווית די קיצונית.

בסצינות חשוכות עדיין המסך מציג תמונה טובה מאד - למרות שמסכים עם פנל PVA קצת יותר טובים באספקט הזה.

פורסם
  • מחבר

הייתי בחנות של notebookclub וראיתי את המסך בעיניים. החנות מוארת ולא חשוכה ועדיין ראיתי את ההילה הסגולה גם בWFP וגם בFP ולעומת זאת, ל2407 (שיש פאנל S-PVA) אין את ההילה. יכול להיות שזה בגלל שהעין שלי עושה את ההשוואה בין המסכים כשהם אחד ליד השני ועם מסך אחד אני לא אשים לב לזה בכלל אבל בסופו של דבר אני לא רוצה להוציא כסף ולהיכוות.

אני מצטער שאני קרצייה בעיניין אבל אני באמת חורש על זה כבר יותר מדי זמן ודי נמאס לי מזה.

יש מסכי S-PVA שהם 20.1 WIDE? (זאת אומרת בחנויות בארץ...)

ואם אני כבר נישבר ויורד מהDELL, שווה לקנות את הLG L206WTQ?

פורסם

ב-S-PVA באמת אין הילה. ואגב ב-S-IPS ההילה משתנה ממסך למסך. אצלי ב-FP היא חזקה הרבה יותר מאשר ב-WFP. ב-WFP היא מינורית מאוד ולא מפריעה לכלום. בגלל דבר כזה לוותר על המסך וללכת על משהו כמו ה-LG תהיה טעות , לדעתי. כי זויות הצפייה של ה-TN הן הרבה יותר גרועות ואם תנסה לראות תמונה כהה מהצד תבחין בדברים הרבה יותר חמורים מאשר הילה סגולה (מה דעתך על היפוך מוחלט של הצבעים?) שלא נדבר על זה שגם בישיבה בול מול המסך לא תהיה אחידות בגוונים בין החלק העליון והתחתון.

אם אתה ממש אבל ממש לא רוצה הילה - לך על ה-200W6CS MVA או חפש DELL 2007FP עם S-PVA, שהבנתי שיש מספיק כאלה בארץ (הוא לא רחב ולדעתי זה דווקא יתרון). יש גם ASUS PW201 שהוא VA כלשהו (לא יודע אם PVA או MVA), אבל יש לו ציפוי מבריק, והבנתי שזה פוגע משמעותית בזוויות הצפיה (פלוס יש השתקפויות).

פורסם
  • מחבר

תודה.

אני אלך על הDELL וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים