עבור לתוכן

LCD עם מסך מבריק קריסטל ?

Featured Replies

פורסם

פעם ראיתי באיזה חנות מסך LCD למחשב שרואים בו ממש כמו טלוויזיה , הזכוכית שלו הייתה מבריקה כזאת משהו ממש יפה.

מישהו יודע על איזה מסך אני מדבר? אני לא זוכר לא דגם ולא חברה

פורסם

לזירוקס, NEC ואסוס יש כמה דגמים כאלו עם פאנלים איכותיים ונחותים. השאלה היא מה מידת השימוש שלך תהיה בתחום יישומי טקסט מכיוון שציפוי מט יותר מוצלח עבורם. בתאורת חדר רגילה ההשתקפויות בציפוי מבריק עשויות לעייף אחרי זמן קצר.

פורסם
  • מחבר

אה אם זה גורם להשתקפויות ולעייפות של העיניים אז זה כבר לא שווה.

תכלס עוד לא מצאתי מסך LCD שמאפשר לצפות בסרטים ותמונות באיכות גבוהה /צפייה בטקסט לא מפוקסל

פורסם

דווקא יש כמה מסכי 20" שמאפשרים לך להנות מטקסט מוחלק ביחד עם אפשרות לצפות בסרטים ותמונות באיכות גבוהה. פשוט בגלל היותם מכילים פאנלים איכותיים הם יקרים יחסית לדגמים עממיים ופופולריים, קשה למצאם בתצוגות ולהתרשם מהם.

אם אתה מתגורר לא רחוק מפתח תקווה ייתכן שתוכל להתרשם מאחד המסכים האיכותיים Dell 2007WFP או 2007FP ב-.LCD TV

פורסם
  • מחבר

אני מחפש מסך 17" . אין לי צורך ביותר מזה כי אני לא יושב רחוק מהמסך ומניסיון עם 19" כל הזמן הייתי צריך להזיז את הראש לא היה לי נח.

ת'אמת? בדקתי גם את ה dell 2007fp ולא התלהבתי, איכות הצבע לא מתקרבת ל CRT ובמקומות שהמסך בהיר (לבן במיוחד) רואים מעין רעש / חשמל סטטי על המסך שמפריע לי. . .

פורסם

יכול להיות שהטקסטורה החריגה שראית ב-Dell מקורה במרכיבי הציפוי כנגד השתקפות לא רואים אותה כשיושבים במרחק שעולה על 50 ס"מ. יש מסכים עם ציפוי אנטי רפלקטיבי שונה שלא רואים בהם את אותה הטקסטורה.

לעניין הגודל 17" אני מבין את רצונך בגודל הזה, מכיוון שבו הטקסט פחות מפוקסל בהשוואה ל-19". הבעיה היא שמסך איכותי עם פאנל S-PVA בגודל הזה עולה הרבה כסף לפחות 1900 ¤ לאיזו S1731. כל השאר היצרנים מציעים מסכי 17" נחותים באיכות התצוגה. פעם סמסונג ייצרה בגודל 17" מסכים איכותיים כגון 171P, 173P וכו' (שבעבר הרחוק היו מוקד להתעניינות עבורי), אבל יקרים מאוד. היצרנים זנחו את נישת ה- 17" האיכותיים לטובת גדלים יותר משמעותיים.

פורסם

אני מחפש מסך 17" . אין לי צורך ביותר מזה כי אני לא יושב רחוק מהמסך ומניסיון עם 19" כל הזמן הייתי צריך להזיז את הראש לא היה לי נח.

אז תשב קצת יותר רחוק מהמסך. יותר בריא גם לעיניים וגם לצוואר. הייתי הולך על 19" איכותי.

ת'אמת? בדקתי גם את ה dell 2007fp ולא התלהבתי, איכות הצבע לא מתקרבת ל CRT ובמקומות שהמסך בהיר (לבן במיוחד) רואים מעין רעש / חשמל סטטי על המסך שמפריע לי. . .

איכות הצבעים עדיין טובה יותר מכל מסך אחר עד 2000 ש"ח. אולי נתקלת באחד לא מכויל טוב. ה"רעש" זו תופעה ידועה של מסכי IPS (דווקא המסכים האיכותיים) שמפריעה לאחוז קטן מהאנשים, אבל אם איתרע מזלך ואתה ביניהם, כנראה שבאמת המסך הזה לא בשבילך.
פורסם
  • מחבר

אז אולי תמליץ לי על מסך שבו אין "רעש" בדומה למסכי CRT, שהטסקט בו לא מפוקסל ושסרטים ותמונות ייראו עליו כמו שצריך

תודה

פורסם

במסכי VA התופעה של ה"רעש" פחות בולטת. יש כמה כאלה בגודל 19" לא רחב - Viewsonic VP930, Samsung 971P, Lenovo 192P. לגבי טקסט מפוקסל - תריץ את המסך על הרזולוציה הטבעית שלו ותפעיל Cleartype ב-Windows, ולא תהיה לך שום בעיה של טקסט מפוקסל.

פורסם
  • מחבר

במסכי VA התופעה של ה"רעש" פחות בולטת. יש כמה כאלה בגודל 19" לא רחב - Viewsonic VP930, Samsung 971P, Lenovo 192P. לגבי טקסט מפוקסל - תריץ את המסך על הרזולוציה הטבעית שלו ותפעיל Cleartype ב-Windows, ולא תהיה לך שום בעיה של טקסט מפוקסל.

קודם כל תודה, הבעיה כשמריצים את המסך ברזולוציה הטבעית שלו היא שהטקסט , הסמלים וכל המחשב הופך להיות קטן נורא, ממש צריך להוציא את העיניים בשביל לקרוא משהו

פורסם

אפשר לפתור את הבעיה באמצעות הגדלת DPI במאפייני התצוגה בלוח הבקרה של חלונות וגם בהגדלות של CTRL + + ביישומי טקסט או גלגלת עכבר + CTRL.

פורסם

קודם כל תודה, הבעיה כשמריצים את המסך ברזולוציה הטבעית שלו היא שהטקסט , הסמלים וכל המחשב הופך להיות קטן נורא, ממש צריך להוציא את העיניים בשביל לקרוא משהו

דווקא במסך 19" הטקסט ברזולוציה הטבעית גדול יותר מאשר בכל מסך אחר (17", 20", 22"). רוב האנשים שמרגישים שזה קטן יתרגלו עם קצת ניסיון. במקרים קיצוניים, תמיד אפשר לנקוט את האמצעים ש-man of orleans הציע. כל עוד תריץ את המסך ברזולוציה שונה מהטבעית, יהיה לך טקסט מפוקסל ולא תוכל לפתור זאת בשום אמצעי.

פורסם
  • מחבר

איך אני יודע מה הרזולוציה הטבעית של המסך?

פורסם

יש לך סיכום של רזולוציות למסכים בגדלים שונים מהמדריך של האתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים