פורסם 2003 באפריל 1122 שנים ;D"שנת הערנבדיפלומטים, שונאי אי הסכמות וכמעט לא תשמעו אותם מקללים; ילידי שנת הערנב, אוהבי החיים הטובים.ילידי שנת הערנב מאופיינים באדיבות והערצת הדברים הטובים בחיים. הם בעלי עין חדה לאסטטיקה, יופי ומעריצים אומנות אסטטית בכל מובניה. הם נראים "מעופפים" אך הם בעלי זכרון מצויין, גם לפרטים קטנים."http://astrology.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=51&id=173840&news=&page=2
פורסם 2003 באפריל 1122 שנים באמת!!אני נמצא פה כל יום כבר, במשך כמעט כשנה (ב28 אני אחגוג שנה),ומישהו בבקשה יכול להסביר לי את הקטע עם "הערנבים" פה??? ???
פורסם 2003 באפריל 1122 שנים ב3 מילים WHAT THE F___K IS THIS FRICKINGשנת הארנב BOOL SHIT?OK אז קצת יותר משלוש מילים SO WHAT? ;D
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים lol, n00bshail the wrabbit! :evillaugh: חחחבימים בהם ספאם היה תקני ואף אחד לא שמע על כותרת תקנית
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים אחח הימים בהם נעילה הייתה רק ביום כיפור/במארזים יקרים של אנטק כשדלת במארז הייתה נדירה ביותר.מישהו זוכר עוד את הדרעקון?
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים אתה מתכוון לזה? ודרך אגב דלת במארז תמיד היתה, אולי התכוונת לחלון? אכן :ylsuper: ולא, פעם דלת במארז הייתה מאוד נדירה.
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים אתה מתכוון לזה? ודרך אגב דלת במארז תמיד היתה, אולי התכוונת לחלון? אלוהים !!!!!! אתם עוד זוכרים אותו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.