פורסם 2003 באפריל 1122 שנים יש לי adsl 0.5וקניתי מחשב חדש..אני רוצה שיהייה לי שני אינטרנטטים..זתומרת שני יוכל להתחבר בו זמנית לאינטרנט...נגיד אני משחק במשק רשת (sof2)אני רוצה לשחק בשתי המחשבים באותו זמןזה אפשרי???מה צריך לעשות..??כמה כסף ..?
פורסם 2003 באפריל 1122 שנים אתה יכול לעשות רשת בין שני המחשבים ולעשות שיתוף לאינטרנט דרך פרוקסיאולהפוק את המודם שלך לאותר\לקנות ראותר ולשתף את החיבוראיזה מודם יש לך?
פורסם 2003 באפריל 1122 שנים פאק...לא מודם משהו...טוב, אז האפשרות היחידה שלך היא לעשות רשת בין שני המחשביםקונים שני כרטיסי רשת יוצא בערך 100 שקל לשניהםועוד כמה עשרות על כבל מוצלבבקשר להגדרות... יש אנשים פה שמתמצאים ברשתות יותר ממני אז אני אתן להם לענות...
פורסם 2003 באפריל 1122 שנים מחבר ועוד שאלההאם זה יהיה מחשב אחד מהיר ומחשב שני איטי..כאילו האיטרנט..?שבחד הוא יעבוד טובובשני הוא יעבוד לא טוב
פורסם 2003 באפריל 1122 שנים ברמת העיקרון לא אמור להיות הבדל בין המחשבים, פשוט המחשב שלא מחובר למודם יכול לסבור מ"לאגים" קטנים, אם המחשב שמחובר למודם עמוס.
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים על הלוח שלך של אפוקס יש כרטיס רשת אחד תגיד את הדגם של הלוח של השני או שפשוט תבדוק אם יש לו יציאה של LAN היא כמו של טלפון רק יותר גדולה אם אין אז פשוט תקנה כרטיס רשת 10\100 הכי פשוט שאתה מוצא כולם אותו דבר בעקרון תקנה כבל של כמה מטרים שאתה צריך מוצלב תחבר בניהם אם יש לך XP בשניהם תלך להגדרות רשת שם ותפעיל את הWIZARD של זה זה ממש פשוט אם יש 98,מישהו אחר יענה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.