פורסם 2008 בינואר 1317 שנים למרות שאני עכשיו עם XP 64 והכל עובד שיגעון, המערכת יציבה והכל בסדר...אם הייתי קונה איזו מערכת הפעלה כלשהי, זה היה VISTA 64, אני מתכנן לעבור אליה כבר דיי הרבה זמן, אני מנסה לקמבן עותק מקורי מהעבודה של אחי... ;D
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים כל המחשבים שלי היום מריצים XP 32BIT (יש גם אחד ישן מאוד שמריץ WIN98SE). על אף אחד מהם לא הייתי מתקין משהו שונה ממה שמותקן.אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים ורוצה להתקין עליו VISTA 64BIT.
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים XP 32תאימות לחומרה הכי גבוהה ומספר התוכנות הנתמכות במערכת הוא הגבוהה ביותר.
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים XP 32תאימות לחומרה הכי גבוהה ומספר התוכנות הנתמכות במערכת הוא הגבוהה ביותר.דיי דיי נימאס כבר לשמוע שטויות כאלה...יש לי ויסטה 64.... כלללללללללל התוכנות....... כלללללללללל החומרה הכל עובד פיקסוגם אתה לא רואה אנשים כותבים פה שלא עובד לי ככה וככה עם ויסטה... אז חלאס לבלבל את השכל.
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים XP 32תאימות לחומרה הכי גבוהה ומספר התוכנות הנתמכות במערכת הוא הגבוהה ביותר.ויסטה 64 תומכת ביותר תוכנות חדשות, כל אלה של ה64 ביט.ובקשר לחומרה, הרבה לפטופים חדשים יוצאים ללא דרייברים לXP כך שלהתקין עליהם XP זה סיפור לא נורמלי.
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים אחרי הרבה סקירות גם בפורום וגם במקומות אחרים נמצאה שחלונות VISTA 64BIT היא הפונקציונלית ביותר (לפחות עבורי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.