עבור לתוכן

האם כדאי ללמוד בג'ון ברייס?

Featured Replies

פורסם

URIB האמת אין לי מושג מה אני רוצה להיות ...הנושא הזה כל כך רחב ואין לי מושג מה הדרישות של המעסיקים בארץ... המצב שלי הוא טיפה בעייתי! כי את הבסיס של MAX ופוטושופ למדתי בעצמי בבית במדריכים של 3D- PALACE ועוד כמה אתרים, אז להוציא הרבה כסף על קורס שילמד אותי שוב את הבסיס זה חסר טעם.

למשל אני חיפשתי מקום בחולון וראיתי שיש מכללת פאר- תפנית שמלמדת מקס.. הבעיה שהעבודות גמר באתר שלהם נראות בסיסיות.

הכי טוב קבלו ציור אחרון שעשיתי עם מקס ופוטושופ תראו מה הרמה שהגעתי אליה ממדריכים.

עכשיו עם הידע שאתם רואים שיש לי פה איזה מקומות יכולים לעזור לי להתפתח בתחום לא חייב כדי למצוא עבודה כי אני עובד כבר בעבודה סבבה ולא מלחיצה ...בנתיים סתם ללמוד לצייר בתלת מימד \ דו מימד דברים מגניבים יותר ללמוד להגיע לתוצאות כמו שרואים מהמקצוענים.

כמו שאנשים לוקחים קורס רישום זה לא אומר שהם חייבים ישר לעבוד אחרי זה כציירים.

מלימוד עצמי כבר אני בקושי מתפתח ואני רוצה לשבת עם עוד אנשים ללמוד מהם.

ברוב המכללות אני רואה שהמסלול שלהם זה מידול בסיסי אחרי זה טקסטורה בסיסית ואז איזה רינדור בסיסי...

הייתי רוצה מניסיון שלכם מקום שמרחיב את הדברים האלה מעבר לרמת הבסיס

המקום הכי מעניין שנתקלתי זה באתר הזה http://iac.ani-mator.com/gallery/index.htm תראו את עבודות התלמידים נראה יפה במיוחד הציור של הטנק! המכללה לאנימציה הם קוראים לעצמם.

הקטע המקום הזה מלמד על MAYA ואין לי שמץ בתוכנה הזאת.. האם כדי לחפש מקום שמלמד על מקס או דווקא ללכת על תוכנה שאני לא מכיר?

תלמד במקום מוכר, זה הכי חשוב!

חןץ מזה ברור שצריך לשפר ולהתקדם בחומר גם לבד, אבל להתחלי להכל מאפס לא כולם (כולל אותי) יכולים

• תגובות 41
  • צפיות 15.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דרך אגב, לתלת מימד ולפוסט פרודקשן יש מבחר לא קטן של בתי סטודיו מלבד JCS וברודקאסט, ובגדול נושא התלת מימד והאנימציה התלת מימדית תופס בשנתיים האחרונות תאוצה משמעותית במדיה הפרסומית.

פורסם

http://www.snowballvfx.com/index.html סטודיו ישראלי שאתם ראיתם חלק מהעבודות שלהם בטלויזיה.

אני מכיר מישהו שעובד שם ועד כמה שיודע לי הוא לא למד את זה בצורה ממוסדדת, בחור מוכשר מאוד.

פורסם

שמעתי רבות וטובות על הסטודיו הזה, בעיקר מהחבר'ה ב CGIsrael ומכמה יוצאי ויצ"ו. עושה רושם שהוא פופולארי ובעל מוניטין חיובי מאוד.

יש שם גם חבר'ה מוכשרים שנכנסו לנושא התלת תוך למידה עצמית, והגיעו בכלל מתחומים אחרים בגרפיקה כמו איור ממוחשב.

פורסם

שמעתי רבות וטובות על הסטודיו הזה, בעיקר מהחבר'ה ב CGIsrael ומכמה יוצאי ויצ"ו. עושה רושם שהוא פופולארי ובעל מוניטין חיובי מאוד.

אני מכיר אותם אישית, יצא לי לעבוד איתם על איזה פרויקט.

רק שתדעו אין שם כרגע ביקוש, רוב המשרות תפוסות.

פורסם

נו זה מה שאני שואל.. תן שם של מקום שכדאי להתחיל שם.

חוץ מויצ"ו ובצלאל כי אני מחולון....

פורסם

נו זה מה שאני שואל.. תן שם של מקום שכדאי להתחיל שם.

חוץ מויצ"ו ובצלאל כי אני מחולון....

ראעבק... אני בוגר המכון הטכנולוגי, יש לך שם אחלה מקום בנאדם. :xyxthumbs:

פורסם

mentor מעולים! בעיקר ערן בורוכוב.

לא יודע לגבי תוכניות ההשמה שלהם....

פורסם

mentor מעולים! בעיקר ערן בורוכוב.

לא יודע לגבי תוכניות ההשמה שלהם....

מנטור טובים בעיקר ללימוד התוכנות.

פורסם

תגידו, זה רק נדמה לי, או שהברחנו את פותחת הדיון? :-X

פורסם
  • מחבר

לא לא ,

לא הברחתם חח פשוט לא היה לי זמן להכנס לפה :),

קראתי כמעט הכל וזה,

בעיקרון כן מה שמעניין אותי זה גם עיצוב ואומנות וכמובן גם גרפיקה ממוחשבת ,צילום

איפה יותר כדיי לי ללמוד לדעתכם ?

פשוט שמעתי שג'ון ברייס זה יותר שם והרבה יותר קל למצוע עבודה בתחום אחרי זה..

פורסם

לא לא ,

לא הברחתם חח פשוט לא היה לי זמן להכנס לפה :),

קראתי כמעט הכל וזה,

בעיקרון כן מה שמעניין אותי זה גם עיצוב ואומנות וכמובן גם גרפיקה ממוחשבת ,צילום

איפה יותר כדיי לי ללמוד לדעתכם ?

פשוט שמעתי שג'ון ברייס זה יותר שם והרבה יותר קל למצוע עבודה בתחום אחרי זה..

המכללה לצילום קרית-אונו, מכיר אישית משם סטודנטים מרוצים.

http://www.limudim-info.co.il/one_studi.asp?IDNews=542

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים