פורסם 2008 בינואר 1217 שנים אוקיי אז ככה יש לי את כל השירים של METALLICA לצורך העניין - קניתי את הDISCOGRAPHIA שלהם בינתיים מצאתי כמה שירים שאני אוהב : NO LEAF CLOVERTHE UNFORGIVEN THE UNFORGIVEN IIWHISKEY IN THE JARONEWHO YOU AREאני שומע בין השאר גם EVANESCENCE LINKIN PART קיצר תוכלו להמליץ לי שירים לפי מה שאתם אוהבים וגם אולי לפי הסגנון שלי?
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים די, די, חלאס עם המשפט הזה, אפשר לחשוב שכולנו מטאליסטים שחורים שאוהבים רק hard core metal זה ממש לא נכון שכל מה שאחרי האלבום השחור הוא לא טוב לא אהבת שום דבר מ load ומ- reloaded? קשה לי להאמין... לפותח הדיון, אף פעם לא הבנתי את המטרה שמאחורי ת'רדים כאלה, אתה אוהב שירים של מטאליקה ששמעת? יופי, אז תשמע עוד... הרי יש לך את הדיסקוגרפיה, לא? פשוט תשמע אותה. אתה תמצא לבד את הדברים שאתה אוהב שם... זה לא יותר מדי לשמוע.
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים ממש שונא שאומרים שכל מה שבא אחרי הblack album הוא חרא, זה פשוט לא נכון.load וreload אלבומים מעולים עם חומר מעט שונה. נכון שזאת לא מטאליקה שלפני האלבום השחור, אבל זאת עדיין מטאליקה והמוסיקה עדיין מעולה, חבל לפסול כי הטמפו קצת ירד והסגנון נוטה טיפה לכיוון הפרוגרסיבי.
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים לא אהבת שום דבר מ load ומ- reloaded? קשה לי להאמין... שום כלום אפילו לא שיר אחד, נשבע לך.אני שומע ואוהב את מטאליקה מעל ל10 שנים, load ומעלה זה פשוט לא זה מבחינתי.יכול להיות שאני מתרפק יותר מדי על העבר או משהו, אבל לי אישית זה מרגיש כמו 2 להקות שונות לחלוטין.
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים nothing else matters !! enter sandman Seek and Destroy Master Of Puppets וגם st. anger "הממוסחר" הוא שיר חמוד.
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים Nothing Else MatterMaster Of Puppets...And Justice For AllMotorbreathMetal Militia
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים חוץ מהשירים הרגילים אני חייב גם לציין את orion, יצירת מופת אינסטרומנטלית אדירה.
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים כל מה שקדם לאלבום השחור (כולל). כל מה שבא אחר כך - להתעלם לחלוטין. עד כמה שזה נכון...
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים ממש שונא שאומרים שכל מה שבא אחרי הblack album הוא חרא, זה פשוט לא נכון. load וreload אלבומים מעולים עם חומר מעט שונה. נכון שזאת לא מטאליקה שלפני האלבום השחור, אבל זאת עדיין מטאליקה והמוסיקה עדיין מעולה, חבל לפסול כי הטמפו קצת ירד והסגנון נוטה טיפה לכיוון הפרוגרסיבי. מאטליקה לפני שהם הפכו לקוקסינלים (הם הפכו לקוקסי אחרי האלבום השחור) http://www.stage6.com/MSM/video/1301509/Metallica---One מטליקה אחרי שהם הפכו לקוקסינלים - טוב טוב ככה - http://www.stage6.com/rumble82/video/1505398/Metallica---enter-sandman שים לב אפילו בשיר מצוין הם מנגנים גרוע היום ולסולן אין קול היחיד שקול היום זה האינדיאני החדש יחסית אבל הלהקה עצמה זקנה כבר הם אפילו לא שמרו על הכבוד כמו IRON
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים WHISKEY IN THE JARטכנית זה לא שיר של מטאליקה. אבל מבחינת מטאליקה נטו - Disposable Heroes הוא הגדול מכולם.
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים טכנית זה לא שיר של מטאליקה. אבל מבחינת מטאליקה נטו - Disposable Heroes הוא הגדול מכולם. וואו. שיר עם משמעות כל כך, כל כך מצויינת... התמצית שלו פשוט מצויינת. שיר מדהים, מומלץ בחום! אגב, cleric, כשמדובר במטאליקה יש לך תירוץ יותר ממצויין להתרפק על העבר... לכולנו יש.
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים אכן מטאליקה ממש הרסו לאחר האלבום השחור, הם היו צריכים להוציא את ה-Garage Inc ולהפסיק.איירון מיידן אומנם הוציאו לפני שנתיים אלבום אבל הוא מעולה, פשוט אדיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.