עבור לתוכן

לא מצליח לשנות גודל של מחיצת C עם פרטישן מג'יק

Featured Replies

פורסם

מוזר כי לא מזמן דווקא כן הצלחתי. עכשיו משום מה זה לא מאפשר לי להגדיל את C או לאחד אותו עם מחיצה אחרת שיצרתי במיוחד בשבילו. אפילו שיניתי את האותיות של המחיצה החדשה ל-D כי חשבתי שהוא מאחד רק מחיצות עם אותיות עוקבות אבל גם זה לא עזר. יודעים מה לעשות?

פורסם

תבדוק עם ACRONIS\PARAGON

וקח בחשבון שלפעמים סידור בעייתי של סוגי מחיצות באמת יכול למנוע ממך לגעת במחיצה.

פורסם
  • מחבר

שיט התוכנות האלו כבדות וייקח להם זמן לרדת. אולי עשיתי משהו לא נכון עם התוכנה? אולי יש אפשרות דרך התוכנה של ווינדווס? אני רואה שיש לי פעמיים 5 ג'יגה. אחד מהם אני רוצה להעביר לC ועם השני אני כבר אצרף לאנשהו.

4444ta2.jpg

4444ta2.272c77c64a.jpg

פורסם

נראה בסדר גמור, אי אפשר לעשות את זה עם הניהול דיסקים של ה-XP

תשתמש ב ACRONIS, תוכנה פשוטה ומהירה מאוד (גם פרגון מעולה אבל מורכב יותר ואני לא בטוח עד כמה זה יתרון אצלך).

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs: Acronis אכן עשתה את העבודה בקלות ומהירות. לא מצאתי אפשרות לשינוי האות של המחיצה אבל את זה עשיתי דרך ווינדווס.

מוזר, אחרי זה לא יכולתי לפתוח את פרטישן מג'יק למרות שהאות של הכונן שהיא ישבה עליו לא השתנתה. ובגלל ששיניתי יותר מדי את המחיצות פרטישן מג'יק יצרה תיקיה לקבצים שכביכול העברתי מהמחיצות שאוחדו. אני שיחקתי עם מחיצות ריקות לכן התיקיות האלו היו ריקות. עכשיו התכוונתי למחוק אותם ואי אפשר. טוב זה כבר לא בעיה כי אפשר לפרמט את המחיצה.

ומחקתי את פרטישן. לא צריך אותה יותר. לפני שהשתמשתי בארקוניס איחדתי את כל הכונן לשתי מחיצות כי חשבתי שאולי במצב הזה פרטישן תאפשר "לקחת" מקום ולהעבירו לC. אבל זה לא קרה. אז לא צריך אותה יותר :P

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים