עבור לתוכן

איך הלוח של אסוס P4SDX עם ערכת שבבים SIS 655

Featured Replies

פורסם

מומלץ ואיך הוא בהשוואה ללוח המקביל של גיגה-בייט ?

פורסם

שניהם מצויינים.

אני במקומך הייתי בודק השוואות ביצועים ובכלל השוואות כלליות באתרים במו אלו שלמטה לפני שאתה קונה.

www.tech-report.com

www.anandtech.com

www.tomshardware.com

ועוד.

פורסם

הלוח של Gigabyte יציג את אותם ביצועים במחיר טוב יותר. לוחות האם של Asus כלל לא מומלצות.

פורסם

הלוח של Gigabyte יציג את אותם ביצועים במחיר טוב יותר. לוחות האם של Asus כלל לא מומלצות.

זה לא נכון שהלוחות של ASUS הן לא טובות, להפך, הן מצויינות, אבל באמת, רוב הפעמים, GIGABYTE תציג את אותם ביצועים ותכונות במחיר הרבה יותר נמוך.

פורסם

לוחות זה זכר ::)

לפי דעתי בדוק ביצועים מחיר וצ'יפרים שבאים עם הלוח.

יאיר

פורסם

זה לא נכון שהלוחות של ASUS הן לא טובות.

אני לא אמרתי את זה. רק אמרתי שלוחות האם של Asus לא משתלמים ובהחלט שלא מומלצים לקניה. רק Gigabyte.

צודק. לוח הוא זכר. תאמין לי שאני לא יודע מה קרה. אתה יכול גם ללכת ולבדוק, כי אף פעם לא פניתי למילה הזו כמילה ממין נקבה.

פורסם

לוחות זה זכר ::)

מה זה משנה...

פורסם

זה לא נכון שהלוחות של ASUS הן לא טובות, להפך, הן מצויינות, אבל באמת, רוב הפעמים, GIGABYTE תציג את אותם ביצועים ותכונות במחיר הרבה יותר נמוך.

אי-אפשר לקרוא כך.

פורסם

זה לא נכון שהלוחות של ASUS הם לא טובים, להפך, הם מצויינים, אבל באמת, רוב הפעמים, GIGABYTE תציג את אותם ביצועים ותכונות במחיר הרבה יותר נמוך.

טוב לך? >:(

פורסם

ה8SQ800 מגיע ללא כרטיס רשת, כך בתוספת של 50שקלים הוא יעלה 700ש"ח. הP4SDX עולה 950ש"ח. היתרון של ה8SQ800 בנוגע לכרטיס הרשת הוא לא עקרוני, כי לP4SDX ישנו חיסרון כבד יותר. אי-תמיכה בזכרונות בעלי רוחב פס של PC3200. וכפי שאמרתי קודם- "לוחות האם של Asus לא משתלמים ובהחלט שלא מומלצים לקניה. רק Gigabyte."

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים